Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η σπορά των δοσιλόγων: Κασιδιάρης παραλληλίζει τον εαυτό του με τον Κολοκοτρώνη!!!

Τον πατριώ­τη προ­σπα­θεί να υπο­δυ­θεί το στέ­λε­χος της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή Ηλί­ας Κασι­διά­ρης επι­κα­λού­με­νος μέχρι και τον Κολο­λο­τρώ­νη. Ο φασί­στας, ο από­γο­νος των δωσι­λό­γων, αυτών που στα δύσκο­λα συνερ­γά­στη­καν με τους ναζί και έστελ­ναν στα μπου­ντρού­μια της Μέρ­λιν και στον τοί­χο της Και­σα­ρια­νής δια­λε­χτά παλι­κά­ρια του λαού, πατριώ­τες που δε δίστα­σαν στιγ­μή να χύσουν το αίμα τους για την πατρίδα.

Η σπο­ρά του Αδόλ­φου, που στη δια­δι­κα­σία των ελα­φρυ­ντι­κών κλαι­γό­ταν ως παρε­ξη­γη­μέ­νος νέος, αντι­λαμ­βά­νε­ται ότι πλέ­ον οι πόρ­τες της φυλα­κής έχουν ανοί­ξει και προ­σπα­θεί να το παί­ξει πατριω­τι­κό κοκοράκι.

Ο υπεύ­θυ­νος για θανά­τους και δολο­φο­νι­κές επι­θέ­σεις σε αδύ­να­τους τολ­μά να λερώ­νει το όνο­μα και την κλη­ρο­νο­μιά του Κολο­κο­τρώ­νη, που τη φάρα του είχε υπό­ψη με το «φωτιά και τσε­κού­ρι στους προσκυνημένους».

Εκεί στο κελί που θα σαπί­σει, θα έχει παρέα τον αγκυ­λω­τό (ναζι­στι­κό) σταυ­ρό το μπρά­τσο του να τον προσ­διο­ρί­ζει ως εχθρό του ανθρώ­που και της κοινωνίας.

Οι φασί­στες δικοί μου εχθροί, δικοί σου εχθροί, του σκε­πτό­με­νου ανθρώ­που είναι εχθροί (παρα­φρά­ζο­ντας τον Χικμέτ).

kasidiaris

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο