Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Google φιμώνει πάλι την “HispanTV”

Το ιρα­νι­κό τηλε­ο­πτι­κό κανά­λι ανα­κοί­νω­σε ότι δεν μπο­ρούν να μετα­φορ­τώ­σουν περιε­χό­με­νο στο κανά­λι τους YouTube λόγω κυρώ­σε­ων από τον Αμε­ρι­κα­νό τεχνο­λο­γι­κό γίγα­ντα, συμπλη­ρώ­νο­ντας ότι
«Η αμε­ρι­κα­νι­κή εται­ρεία Google για άλλη μια φορά απο­κλεί­ει την πρό­σβα­σή μας στο λογα­ρια­σμό YouTube και δεν  μπο­ρού­με να φορ­τώ­σου­με νέα βίντεο».

Ομοί­ως, τα ιρα­νι­κά μέσα ενη­μέ­ρω­σης επι­βε­βαιώ­νουν ότι το HispanTV, καθώς και άλλα εναλ­λα­κτι­κά μέσα ενη­μέ­ρω­σης, όπως το Press TV, έχουν επα­νει­λημ­μέ­να γίνει αντι­κεί­με­νο λογο­κρι­σί­ας .

ℹ️ Μια άλλη παρό­μοια πρά­ξη συνέ­βη στις 9 Δεκεμ­βρί­ου 2019, οπό­τε για να αντι­με­τω­πί­σει τέτοιες ενέρ­γειες, το Ιράν απο­φά­σι­σε να ξεκι­νή­σει τη δική του πλατ­φόρ­μα που ήδη παί­ζει σε beta, με στό­χο την ανταλ­λα­γή βίντεο.
Ο χώρος που ονο­μά­ζε­ται Urmedium, μετα­ξύ άλλων χαρα­κτη­ρι­στι­κών, δεν επι­βάλ­λει τη δια­φή­μι­ση και προ­σφέ­ρει μεγά­λο όγκο περιε­χο­μέ­νου προς λήψη.

ℹ️  HispanTV

Θυγατρικό(-ά) κανάλι(-α): Islamic Republic of Iran News Network, Al-Alam News Network, Press TV, iFilm
Γλώσ­σα: Ισπανική
Κάτο­χος: Islamic Republic of Iran Broadcasting
Ίδρυ­ση: 2011

HispanTV

Πρό­κει­ται για ένα εναλ­λα­κτι­κό ιρα­νι­κό μέσο στην ισπα­νι­κή γλώσ­σα ειδή­σε­ων, εκθέ­σε­ων, ντο­κι­μα­ντέρ και προγραμμάτων.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από telesurtv.net

Εικό­να της main_page του λογα­ρια­σμού YouTube της HispanTV, που μπλό­κα­ρε η Google.


info Ατέχνως

Καμιά έκπλη­ξη: Ο ρόλος των κολοσ­σών του δια­δι­κτύ­ου ‑ανε­ξαρ­τή­τως ονό­μα­τος, στην υπη­ρε­σία των αφε­ντι­κών τους (αστι­κό κρά­τος) είναι δεδο­μέ­νη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο