Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεατρικό εργαστήρι στο θέατρο Από Κοινού, με την Ελένη Γεραιμίδου

Θέατρο Από Κοινού

Το θέα­τρο Από Κοι­νού δημιουρ­γή­θη­κε από την ανά­γκη να πάμε κόντρα στην απο­γο­ή­τευ­ση, κόντρα στη μοι­ρο­λα­τρία, συνε­χί­ζο­ντας τον αγώ­να για όσα ομορ­φαί­νουν τη ζωή μας.

theatro1Οι δρα­στη­ριό­τη­τές μας, πολ­λές και ποι­κί­λες. Αρχής γενο­μέ­νης από το χει­ρο­ποί­η­το – στην κυριο­λε­ξία – θέα­τρό μας. Ένας χώρος κοντά στο σταθ­μό του μετρό Κερα­μει­κός, στην Ευπα­τρι­δών 4, που από συνερ­γείο μετα­τρέ­ψα­με  – με όλες τις νόμι­μες και ασφα­λείς προ­δια­γρα­φές – σε θέα­τρο και πολυ­χώ­ρο τέχνης.

Εκτός από θεα­τρι­κές παρα­στά­σεις, θα φιλο­ξε­νεί εικα­στι­κές εκθέ­σεις, μου­σι­κές εκδη­λώ­σεις, παρου­σιά­σεις βιβλί­ων και κινη­μα­το­γρα­φι­κές βρα­διές στον αυλή του Από Κοι­νού, με χαμη­λό εισι­τή­ριο. Επί­σης Θέα­τρο Σκιών για μικρούς και μεγά­λους από άξιους συνε­χι­στές του είδους.

Στις άμε­σες δρα­στη­ριό­τη­τές μας είναι το θεα­τρι­κό εργαστήρι.

Θεατρικό εργαστήρι στο θέατρο Από Κοινού

Το θεα­τρι­κό εργα­στή­ρι του Από Κοι­νού απευ­θύ­νε­ται σ’ όλους εκεί­νους που θα ήθε­λαν να ζήσουν την μαγεία της ανα­κά­λυ­ψης μια σει­ράς από κώδι­κες έκφρα­σης και επι­κοι­νω­νί­ας, να βοη­θή­σει τα παι­διά που σκέ­φτο­νται να ακο­λου­θή­σουν την τέχνη του θεά­τρου να συν­θέ­τουν ρόλους μέσα από την υπο­κρι­τι­κή και την κίνη­ση έτσι ώστε να γνω­ρί­σουν και να κατα­κτή­σουν τα εκφρα­στι­κά τους μέσα.

Το θεα­τρι­κό εργα­στή­ρι του Από Κοι­νού, σας προ­τεί­νει ένα ολο­κλη­ρω­μέ­νο πρό­γραμ­μα βασι­κών γνώ­σε­ων και εμπει­ριών έτσι ώστε κάθε ενδια­φε­ρό­με­νος να καλύ­ψει μια, όσο γίνε­ται, σφαι­ρι­κή και πολύ­πλευ­ρη θέση και άπο­ψη για την λει­τουρ­γία της θεα­τρι­κής τέχνης.

Μαθή­μα­τα Υπο­κρι­τι­κής, Φωνη­τι­κής, Κινη­σιο­λο­γι­κού Αυτο­σχε­δια­σμού, Απαγ­γε­λί­ας και Ιστο­ρί­ας Θεά­τρου και Λογοτεχνίας.

Ο πρώ­τος κύκλος του θεα­τρι­κού εργα­στη­ριού αρχί­ζει τη Δευ­τέ­ρα 18 Ιου­λί­ου, κάθε μέρα εκτός Σαβ­βά­του και Κυρια­κής, και ολο­κλη­ρώ­νε­ται την Κυρια­κή 18 Σεπτεμ­βρί­ου.

Διδά­σκουν οι:

Κορα­ής Δαμά­της  (Υπο­κρι­τι­κή)

Ελέ­νη Γερα­σι­μί­δου  (Υπο­κρι­τι­κή)

Αντώ­νης Ξένος  (Απαγ­γε­λία)

Νένη Ζάπ­πα  (Φωνη­τι­κή)

Αγγε­λι­κή Ξένου  (Κινη­σιο­λο­γι­κό Αυτοσχεδιασμό)

Αλε­ξάν­δρα Μπού­κα  (Ιστο­ρία Θεά­τρου και Λογοτεχνίας)

 

Περιο­ρι­σμέ­νος αριθ­μός θέσε­ων.

Για εγγρα­φές και περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες επι­κοι­νω­νεί­τε μαζί μας στα τηλ.: 210 6033676 ,  697 7987271

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο