Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Θεματοφύλακες» του… φασισμού: Προτροπές ακόμα και σε δολοφονίες με «κείμενο υπογραφών»!

Νέα στοι­χεία σχε­τι­κά με τους λεγό­με­νους «θεμα­το­φύ­λα­κες», τις ακρο­δε­ξιές ομά­δες που προ­πα­γαν­δί­ζουν ενά­ντια στους εμβο­λια­σμούς, έρχο­νται στη δημο­σιό­τη­τα. Σύμ­φω­να με δημο­σί­ευ­μα της εφη­με­ρί­δας «Real News», στο μικρο­σκό­πιο αστυ­νο­μι­κών και δικα­στι­κών αρχών βρί­σκε­ται μία «ιερή δήλω­ση» — όπως τη λένε — των αρνη­τών της παν­δη­μί­ας, η οποία περι­λαμ­βά­νει απει­λές ακό­μα και για επι­θέ­σεις με όπλα ενα­ντί­ον πολι­τι­κών, δικα­στών, στρα­τιω­τι­κών, αστυ­νο­μι­κών αλλά και πολι­τών που έχουν δια­φο­ρε­τι­κές από­ψεις από εκείνους.

Το κεί­με­νο αυτό είναι δια­θέ­σι­μο στην κεντρι­κή σελί­δα των «θεμα­το­φυ­λά­κων του άρθρου 120 του Συντάγ­μα­τος» και σε αυτό ανα­φέ­ρε­ται ότι όποιος υπο­γρά­φει το κεί­με­νο δηλώ­νει πως έχει το δικαί­ω­μα, όπως ανα­φέ­ρε­ται αυτο­λε­ξεί, να «πυρο­βο­λεί» και να «εκτε­λεί»! Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες της εφη­με­ρί­δας, τη δήλω­ση υπο­γρά­φουν συνο­λι­κά 2.000 άτομα.

Το κεί­με­νο φέρει τον τίτλο «Ανα­φο­ρά — Καταγ­γε­λία». «Ιερή δήλω­ση ενερ­γο­ποι­ή­σε­ως και εφαρ­μο­γής του άρθρου 120 και καταγ­γε­λία κατά των εις βάρος του λαού και του έθνους δια­πρα­χθέ­ντων κακουρ­γη­μά­των», γρά­φει η πρώ­τη πρό­τα­ση. Στην πρώ­τη από τις 20 σελί­δες υπάρ­χει ειδι­κό πεδίο όπου οι υπο­γρά­φο­ντες μπο­ρούν να συμπλη­ρώ­νουν όλα τα στοι­χεία τους, ακό­μα και το ΑΦΜ ή το θρή­σκευ­μά τους.

Αξί­ζει να σημειω­θεί ότι το κεί­με­νο αυτό δια­κι­νή­θη­κε για πρώ­τη φορά το 2012 και πλέ­ον έχει επι­και­ρο­ποι­η­θεί, με ανα­φο­ρές στη Συμ­φω­νία των Πρε­σπών αλλά και στο ρεύ­μα προ­σφύ­γων που δέχτη­κε η χώρα από το 2015 μέχρι το 2020. Στην τελευ­ταία του μορ­φή, την οποία έλα­βε τον Δεκέμ­βρη του 2020, το κεί­με­νο εστιά­ζει στην εμβο­λια­στι­κή εκστρα­τεία και στην πανδημία.

Το πλέ­ον εντυ­πω­σια­κό είναι ότι οι 2.000 πολί­τες που έχουν υπο­γρά­ψει την «ιερή δήλω­ση» την έχουν κατα­θέ­σει σε δεκά­δες αστυ­νο­μι­κά τμή­μα­τα σε όλη την Ελλά­δα! Και, όπως ανα­φέ­ρει το ρεπορ­τάζ, δεν δόθη­κε ιδιαί­τε­ρη σημα­σία. Για το θέμα βρί­σκε­ται σε εξέ­λι­ξη εισαγ­γε­λι­κή έρευ­να που αφο­ρά τα αδι­κή­μα­τα της διέ­γερ­σης σε ανυ­πα­κοή, της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, της παρά­νο­μης οπλο­φο­ρί­ας και οπλο­χρη­σί­ας. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες η αστυ­νο­μία εστιά­ζει τις έρευ­νές της σε τέσ­σε­ρις ομά­δες, στις οποί­ες μάλι­στα έχουν προ­σχω­ρή­σει θύλα­κες της Χρυ­σής Αυγής.

Πρέ­πει να σημειω­θεί ότι ο σκο­τα­δι­στι­κός ανορ­θο­λο­γι­σμός των ομά­δων αυτών είναι η άλλη όψη του ίδιου νομί­σμα­τος της αντι­λαϊ­κής κυβερ­νη­τι­κής πολι­τι­κής στην Υγεία και συνα­ντιέ­ται με τον ανορ­θο­λο­γι­σμό της κυβέρ­νη­σης, που ισχυ­ρί­ζε­ται ότι χωρίς για­τρούς — νοση­λευ­τές, χωρίς υπο­δο­μές και εξο­πλι­σμό των δημό­σιων νοσο­κο­μεί­ων και Κέντρων Υγεί­ας μπο­ρούν να αντι­με­τω­πι­στούν οι λαϊ­κές ανά­γκες στην Υγεία.

Οι λεγό­με­νοι «αντιεμ­βο­λια­στές», οι οποί­οι μάλι­στα έχουν βαφτι­στεί και «κίνη­μα» από το ΜΜΕ, είναι ένας βολι­κός «αντί­πα­λος», που αξιο­ποιεί­ται για να κρύ­βο­νται οι ευθύ­νες της εγκλη­μα­τι­κής πολι­τι­κής των αστι­κών κυβερνήσεων.

902.gr

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο