Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το οδόστρωμα και «κατάπιε» λεωφορείο!!! (ΦΩΤΟ)

Λαχτά­ρι­σαν το πρωί οι επι­βά­τες λεω­φο­ρεί­ου, όταν από την ισχυ­ρή βρο­χό­πτω­ση που πλήτ­τει τη Θεσ­σα­λο­νί­κη υπο­χώ­ρη­σε τμή­μα οδο­στρώ­μα­τος επί της οδού Εθνι­κής Αντι­στά­σε­ως στην Καλα­μα­ριά, με συνέ­πεια το μπρο­στι­νό μέρος του οχή­μα­τος να πέσει μέσα σε γούβα.

Σύμ­φω­να με μαρ­τυ­ρί­ες των επι­βα­τών ακού­στη­κε ένας εκκω­φα­ντι­κός θόρυ­βος και ξαφ­νι­κά το του­ρι­στι­κό λεω­φο­ρείο, που πραγ­μα­το­ποιεί μετα­φο­ρά εργα­ζο­μέ­νων, ακι­νη­το­ποι­ή­θη­κε. Κανείς από τους 15 εργα­ζό­με­νους δεν τραυ­μα­τί­στη­κε και όλοι απο­βι­βά­στη­καν κανο­νι­κά από το όχη­μα. Μαρ­τυ­ρί­ες κατοί­κων της περιο­χής ανα­φέ­ρουν ότι το ίδιο τμή­μα του οδο­στρώ­μα­τος είχε υπο­στεί ανά­λο­γη ζημιά σε προη­γού­με­νο κύμα κακοκαιρίας.

 

leoforeio 14 leoforeio 13

Στο μετα­ξύ, ο «Μπάλ­λος», το κύμα κακο­και­ρί­ας που πλήτ­τει όλη τη χώρα, δεί­χνει για δεύ­τε­ρη μέρα τα …δόντια του στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, με συνε­χείς και κατά δια­στή­μα­τα έντο­νες βρο­χο­πτώ­σεις. Δρό­μοι πλημ­μύ­ρη­σαν και η κίνη­ση των οχη­μά­των σε κεντρι­κούς οδι­κούς άξο­νες διε­ξά­γε­ται με ιδιαί­τε­ρη δυσκο­λία και χαμη­λές ταχύτητες.

Συν­θή­κες κυκλο­φο­ρια­κής συμ­φό­ρη­σης παρα­τη­ρού­νται από νωρίς στη Βασ. Όλγας, την Εγνα­τία, την Κ. Καρα­μαν­λή και τη Λαγκα­δά, ενώ μικρο­συ­γκρού­σεις οχη­μά­των έχουν κατα­γρα­φεί σε διά­φο­ρα σημεία του πολε­ο­δο­μι­κού συγκροτήματος.

Εξαι­τί­ας της υπερ­χεί­λι­σης χει­μάρ­ρου, κλει­στή παρα­μέ­νει από τα ξημε­ρώ­μα­τα η επαρ­χια­κή οδός Λαγκα­δι­κί­ων — Σχολαρίου.

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο