Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Από τις 6 Απριλίου σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα

Από την Πέμ­πτη 6 Απρι­λί­ου τίθε­ται σε ισχύ το πασχα­λι­νό ωρά­ριο στα εμπο­ρι­κά κατα­στή­μα­τα της Θεσ­σα­λο­νί­κης, το οποίο θα διαρ­κέ­σει μέχρι και τη Δευ­τέ­ρα του Πάσχα.

Ανα­λυ­τι­κό­τε­ρα, την Πέμ­πτη 6 και την Παρα­σκευή 7 Απρι­λί­ου, κάτοι­κοι και επι­σκέ­πτες της Θεσ­σα­λο­νί­κης θα μπο­ρούν να κάνουν τις αγο­ρές τους από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βρά­δυ, ενώ το Σάβ­βα­το από τις 10 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα.

Ανοι­χτά από τις 11 το πρωί ώς τις 6 το από­γευ­μα, θα είναι τα κατα­στή­μα­τα την Κυρια­κή των Βαΐ­ων (9/4), ενώ από τη Μεγά­λη Δευ­τέ­ρα μέχρι και τη Μεγά­λη Πέμ­πτη θα λει­τουρ­γή­σουν από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ.

Τη Μεγά­λη Παρα­σκευή το ωρά­ριο λει­τουρ­γί­ας των κατα­στη­μά­των είναι από τη μία μετά το μεση­μέ­ρι μέχρι τις 7 το βρά­δυ, ενώ το Μεγά­λο Σάβ­βα­το από τις 10 το πρωί ώς τις 4 μετά το μεσημέρι.

Κλει­στά θα παρα­μεί­νουν τα εμπο­ρι­κά κατα­στή­μα­τα της Θεσ­σα­λο­νί­κης την Κυρια­κή του Πάσχα και τη Δευ­τέ­ρα 17 Απρι­λί­ου, σύμ­φω­να με σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του Εμπο­ρι­κού Συλ­λό­γου Θεσσαλονίκης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο