Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η βόλτα στη Νέα Παραλία από το βράδυ

Την άρση των μέτρων περιο­ρι­σμού της κυκλο­φο­ρί­ας στη Νέα Παρα­λία της Θεσ­σα­λο­νί­κης, από από­ψε (στις 22:00), ανα­κοί­νω­σε ο περι­φε­ρειάρ­χης Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας Από­στο­λος Τζι­τζι­κώ­στας, ύστε­ρα από επι­κοι­νω­νία με τον υφυ­πουρ­γό Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Τζι­τζι­κώ­στας ανέ­φε­ρε ότι σε συνεν­νό­η­ση με τον δήμαρ­χο Θεσ­σα­λο­νί­κης Κων­στα­ντί­νο Ζέρ­βα κρί­θη­κε ότι «δεν είναι σκό­πι­μο να παρα­τα­θεί εκ νέου ο περιο­ρι­σμός της κυκλο­φο­ρί­ας στον σημα­ντι­κό­τε­ρο ίσως ελεύ­θε­ρο χώρο της πόλης της Θεσ­σα­λο­νί­κης» και σημεί­ω­σε ότι από από­ψε η μετα­κί­νη­ση στη Νέα Παρα­λία είναι ελεύ­θε­ρη για όλους, όμως ισχύ­ουν οι γενι­κοί περιο­ρι­σμοί στις μετα­κι­νή­σεις, μέχρι τις 4 Μαΐ­ου. Στο πλαί­σιο αυτό απηύ­θυ­νε έκκλη­ση σε όλους τους πολί­τες για σύνε­ση και υπευ­θυ­νό­τη­τα και τους κάλε­σε να τηρούν τις απο­στά­σεις και τα μέτρα αυτο­προ­στα­σί­ας. «Πρέ­πει όλοι να απο­φύ­γου­με φαι­νό­με­να συγ­χρω­τι­σμού και πολυ­πλη­θούς παρου­σί­ας στο παρα­λια­κό μέτω­πο της Θεσ­σα­λο­νί­κης», είπε και σημεί­ω­σε ότι μόνο έτσι δεν θα δια­κιν­δυ­νεύ­σου­με νέα επι­βο­λή περιορισμών.

Ο κ. Τζι­τζι­κώ­στας, pαρα­θέ­το­ντας στοι­χεία του ΕΟΔΥ, γνω­στο­ποί­η­σε ότι «η Θεσ­σα­λο­νί­κη βρί­σκε­ται χαμη­λά σε αριθ­μό κρου­σμά­των κορο­νοϊ­ού ανα­λο­γι­κά με τον πλη­θυ­σμό της» και ευχα­ρί­στη­σε την αστυ­νο­μία για την τήρη­ση των περιο­ρι­στι­κών μέτρων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο