Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Επεσε η οροφή από αίθουσα Δημοτικού — Ευτυχώς τα παιδιά είχαν φύγει για εκδρομή!!!

Επε­σε η ορο­φή από την αίθου­σα της έκτης Δημο­τι­κού και από θαύ­μα δεν θρη­νή­σα­με θύμα­τα σε Δημο­τι­κό Σχο­λείο της Θεσσαλονίκης

Για ακό­μη μια φορά, μαθη­τές κιν­δύ­νευ­σαν μέσα στην ίδια τους την τάξη, καθώς κατέρ­ρευ­σε ολό­κλη­ρη η ψευ­δο­ρο­φή της ΣΤ ‘2 τάξης του 4ου δημο­τι­κού σχο­λεί­ου Πυλαίας.

Τα χει­ρό­τε­ρα για τους 20 μαθη­τές απο­φεύ­χθη­καν χάρη στην παρα­τη­ρη­τι­κό­τη­τα της δασκά­λας τους. Την ώρα που συνέ­βη το περι­στα­τι­κό, τα παι­διά κανο­νι­κά είχαν μάθη­μα, ωστό­σο, η δασκά­λα παρα­τή­ρη­σε μια περί­ερ­γη ρωγ­μή στην ορο­φή και ως εκ τού­του, έβγα­λε τα παι­διά έξω στο προ­αύ­λιο, λίγα λεπτά πριν την κατάρ­ρευ­ση της ψευ­δο­ρο­φής. Έτσι, από την κατάρ­ρευ­ση δεν προ­κλή­θη­κε τραυματισμός.

orofi 3 orofi 1 orofi4 orofi5 orofi6

Ο δήμαρ­χος Πυλαί­ας – Χορ­τιά­τη ζήτη­σε να διε­ρευ­νη­θούν οι ευθύ­νες του εργο­λά­βου που πραγ­μα­το­ποί­η­σε τις εργα­σί­ες μόνω­σης στην συγκε­κρι­μέ­νη αίθου­σα το περα­σμέ­νο καλο­καί­ρι. Βεβαί­ως, το ερώ­τη­μα είναι εάν η συγκε­κρι­μέ­νη αίθου­σα και όλο το κτί­ριο είχαν ελεγ­χθεί το προη­γού­με­νο διά­στη­μα από συνερ­γεία του Δήμου ή άλλων αρμό­διων φορέ­ων, πόσο μάλ­λον από τη στιγ­μή που είχαν γίνει εργασίες.

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο