Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα στους πολίτες να κατεβάζουν σκουπίδια μόνο τις βραδινές ώρες για όσο διαρκεί ο καύσωνας

Κάλε­σμα στους πολί­τες να κατε­βά­ζουν τα σκου­πί­δια τους σε καλά κλει­σμέ­νες σακού­λες και μόνο τις βρα­δι­νές ώρες για όσο διά­στη­μα διαρ­κέ­σει ο καύ­σω­νας, απευ­θύ­νει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα τα οποία έχει ενερ­γο­ποι­ή­σει η δημο­τι­κή αρχή για την προ­στα­σία των πολι­τών από τις ιδιαί­τε­ρα υψη­λές θερ­μο­κρα­σί­ες θα παρα­μεί­νουν σε ισχύ του­λά­χι­στον έως τη Δευ­τέ­ρα, 2 Αυγούστου.

Σύμ­φω­να με σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση, στη διά­θε­ση του κοι­νού εξα­κο­λου­θούν να βρί­σκο­νται, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το από­γευ­μα, κλι­μα­τι­ζό­με­νες αίθου­σες στα ΚΑΠΗ που βρί­σκο­νται στις οδούς Χαρά­λα­μπου Μού­σχου 9 (‘Ανω Πόλη), Γρη­γο­ρί­ου Λαμπρά­κη 42 και Αλε­ξαν­δρεί­ας 27, στο φουα­γιέ του δημαρ­χεί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης και στο ισό­γειο του Κέντρου Αρχι­τε­κτο­νι­κής, Αγγε­λά­κη 13.

Παράλ­λη­λα, η δομή αστέ­γων της οδού Ανδρέ­ου Γεωρ­γί­ου 13 (τηλ. 2310–528811) βρί­σκε­ται σε διαρ­κή λει­τουρ­γία, ενώ η δημο­τι­κή αστυ­νο­μία συνε­χί­ζει να επι­σκέ­πτε­ται πάρ­κα και σημεία όπου παρα­τη­ρεί­ται συγκέ­ντρω­ση πολι­τών και κυρί­ως ηλι­κιω­μέ­νων ώστε να τους ενη­με­ρώ­νουν για τις οδη­γί­ες που πρέ­πει να ακο­λου­θούν και όπου απαι­τεί­ται προ­σφέ­ρουν νερά.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο