Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση την Τρίτη 14/2 στην Θέρμη ενάντια στην έξωση λαϊκής οικογένειας!

Σε κινη­το­ποί­η­ση καλούν φορείς και κάτοι­κοι του Δήμου Θέρ­μης αύριο Τρί­τη 14 Φλε­βά­ρη στις 14:00, έξω από το υπο­κα­τά­στη­μα της Τρά­πε­ζας Πει­ραιώς στην κεντρι­κή πλα­τεία της Θέρμης.

Αυτό απο­φα­σί­στη­κε, μετα­ξύ άλλων, στην συνέ­λευ­ση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στις 10 Φλε­βά­ρη στα Βασι­λι­κά, με αφορ­μή την πρό­σφα­τη προ­σπά­θεια έξω­σης οικο­γέ­νειας από τα «κορά­κια» των τρα­πε­ζι­κών funds.

«Σε αυτή τη συνέ­λευ­ση, όπως τονί­ζε­ται στο ψήφι­σμα που εξέ­δω­σαν, έγι­ναν τα πρώ­τα βήμα­τα για τη συγκρό­τη­ση μίας επι­τρο­πής ενά­ντια στους πλει­στη­ρια­σμούς και τις εξώ­σεις ώστε να προ­στα­τευ­θεί και αυτή η κατοι­κία αλλά και όποια άλλη βάλουν στο μάτι τα “κορά­κια” των funds και των τρα­πε­ζών! Το μόνο όπλο που απο­μέ­νει στον κόσμο είναι η αλλη­λεγ­γύη, να κατα­λά­βει πως η δύνα­μή του βρί­σκε­ται στην οργά­νω­σή του και να κάνει κτή­μα του το σύν­θη­μα “Μόνο ο λαός μπο­ρεί να σώσει τον λαό”! Να δυνα­μώ­σει η συλ­λο­γι­κή δρά­ση και η μαζι­κή συμ­με­το­χή στις δρά­σεις ενά­ντια στο μαζι­κό κύμα πλει­στη­ρια­σμών που έρχεται!».

Κατά τη διάρ­κεια της σύσκε­ψης οι παρευ­ρι­σκό­με­νοι δεσμεύ­τη­καν ότι θα δημιουρ­γή­σουν μια ανθρώ­πι­νη ασπί­δα προ­στα­σί­ας, με τη μορ­φή πυρα­μί­δας θα ειδο­ποι­η­θούν όλοι να είναι εκεί, όπο­τε και αν ο δικα­στι­κός επι­με­λη­τής τολ­μή­σει να έρθει να ξεσπι­τώ­σει την οικογένεια.

Θεσ­σα­λο­νί­κη: Κίν­δυ­νος έξω­σης οικο­γέ­νειας στα Βασι­λι­κά – Συγκέ­ντρω­ση έξω από το σπίτι

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι δικα­στι­κός επι­με­λη­τής ενη­μέ­ρω­σε την οικο­γέ­νεια ότι την 1/2/2023 θα έπρε­πε να φύγει από το σπί­τι, καθώς θα γινό­ταν η έξω­σή της. Κάτω από την άμε­ση και μαζι­κή αντί­δρα­ση εμπο­δί­στη­κε ένα ακό­μα έγκλη­μα σε βάρος λαϊ­κής οικογένειας.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από 902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο