Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη — Κορονοϊός: Επιχειρησιακά σχέδια για την εμπέδωση της …ατομικής ευθύνης

Επι­χει­ρη­σια­κά σχέ­δια για την εμπέ­δω­ση της …ατο­μι­κής ευθύ­νης που είναι και το φύλο συκής της κυβέρ­νη­σης για την από­κρυ­ψη των τερά­στιων ευθυ­νών της κυβέρ­νη­σης, που έχει κρι­τή­ριο τη λογι­κή κόστος — όφε­λος για το κεφά­λαιο, εξέ­τα­σαν σε σύσκε­ψη που είχε με αξιω­μα­τι­κούς της ΕΛΑΣ στο Αστυ­νο­μι­κό Μέγα­ρο Θεσ­σα­λο­νί­κης. Άλλο­θι τα υπαρ­κτά ή μη παρά­νο­μα πάρ­τι στην πόλη.

ο υπουρ­γός Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, Μιχά­λης Χρυ­σο­χο­ΐ­δης μετά τη σύσκε­ψη προ­α­νήγ­γει­λε αστυ­νο­μι­κή επι­τή­ρη­ση των μέτρων για τον κορο­νο­ϊό σε πλα­τεί­ες και αγο­ρές της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο Μ. Χρυ­σο­χοϊ­δης «θα είμα­στε παρό­ντες σε κάθε πλα­τεία, σε κάθε περιο­χή, σε κάθε αγο­ρά προ­κει­μέ­νου να αντι­με­τω­πί­σου­με με ευθύ­νη και σε συνερ­γα­σία με τους πολί­τες αυτό τον μεγά­λο, επι­κίν­δυ­νο εχθρό που έχει εμφα­νι­στεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας».

Ανέ­φε­ρε ακό­μα πως η Αστυ­νο­μία «κάνει χιλιά­δες ελέγ­χους, δια­πι­στώ­νει επί­σης χιλιά­δες παρα­βά­σεις» και πρό­σθε­σε ότι «δεν έχου­με καμιά διά­θε­ση αντι­δι­κί­ας με τους συμπο­λί­τες μας αλλά δεν είμα­στε δια­τε­θει­μέ­νοι να ανε­χθού­με έστω τους λίγους ανεύ­θυ­νους και ασυ­νεί­δη­τους που δημιουρ­γούν τερά­στια προ­βλή­μα­τα παρα­βαί­νο­ντας τις εντο­λές και τις οδη­γί­ες των επι­δη­μιο­λό­γων και των λοι­μω­ξιο­λό­γων, οι οποί­οι είναι οι αρμο­διό­τε­ροι όλων να δίνουν οδηγίες».

belogiannis ploumpidis banner

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο