Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Παιδεία»… Η αστυνομία εμπόδισε την πορεία των εκπαιδευτικών!

Με…ΜΑΤ και κλού­βες αντι­με­τώ­πι­σε η κυβέρ­νη­ση και η αστυ­νο­μι­κή διεύ­θυν­ση Θεσ­σα­λο­νί­κης το συλ­λα­λη­τή­ριο των εκπαι­δευ­τι­κών στην συμπρωτεύουσα.

Οι αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις είχαν απο­κλεί­σει τόσο την οδό Τσι­μι­σκή, όσο και την Εγνα­τία προ­κει­μέ­νου να εμπο­δί­σουν την πορεία να κατευ­θυν­θεί προς το δικα­στι­κό μέγαρο!

poreia thess 3

poreia thess 1

Οι δια­δη­λω­τές επι­χεί­ρη­σαν να προ­σεγ­γί­σουν νωρί­τε­ρα το δικα­στι­κό μέγα­ρο, ωστό­σο αστυ­νο­μι­κός φραγ­μός επί της Τσι­μι­σκή τούς εμπό­δι­σε. Αφού προ­χώ­ρη­σαν προς την Εγνα­τία, επι­χεί­ρη­σαν εκ νέου να προ­σεγ­γί­σουν το δικα­στι­κό μέγα­ρο, αλλά και πάλι οι αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις τούς απέτρεψαν.

Στο σημείο παρα­βρέ­θη­κε ο βου­λευ­τής του ΚΚΕ Λεω­νί­δας Στολ­τί­δης που έκα­νε παρέμ­βα­ση στο επι­κε­φα­λής της Αστυ­νο­μί­ας καταγ­γέλ­λο­ντας ότι είναι απα­ρά­δε­κτη η παρε­μπό­δι­ση των εκπαιδευτικών.

Καταγ­γέλ­λο­ντας δικα­στι­κή παρέμ­βα­ση που απα­γο­ρεύ­ει την διέ­λευ­ση της πορεί­ας προς το Δικα­στι­κό Μέγα­ρο Θεσ­σα­λο­νί­κης, οι εκπαι­δευ­τι­κοί κατευ­θύν­θη­καν προς το υπουρ­γείο Μακε­δο­νί­ας-Θρά­κης (Εσω­τε­ρι­κών).

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο