Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ κατά του πολυνομοσχεδίου

Με το σύν­θη­μα «Μπρο­στά οι δικές μας ανά­γκες. Η ανά­πτυ­ξή σας τσα­κί­ζει τη ζωή μας. Αγώ­νας, οργά­νω­ση και αντε­πί­θε­ση η επι­λο­γή μας» συγκέ­ντρω­ση και πορεία στους κεντρι­κούς δρό­μους της Θεσ­σα­λο­νί­κης πραγ­μα­το­ποί­η­σαν συν­δι­κά­τα που συσπει­ρώ­νο­νται στο ΠΑΜΕ για να εκφρά­σουν την αντί­θε­ση τους στο πολυ­νο­μο­σχέ­διο που περι­λαμ­βά­νει τα προ­α­παι­τού­με­να για την ολο­κλή­ρω­ση της τέταρ­της αξιολόγησης.

thessaloniki

Οι δια­δη­λω­τές συγκε­ντρώ­θη­καν στο άγαλ­μα του Βενι­ζέ­λου, όπου μίλη­σε ο πρό­ε­δρος του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Θεσ­σα­λο­νί­κης, Θανά­σης Κου­τσου­ράς, ο οποί­ος τόνι­σε μετα­ξύ άλλων ότι με το πολυ­νο­μο­σχέ­διο «η κυβέρ­νη­ση, όχι μόνο δια­τη­ρεί και βαθαί­νει το αντερ­γα­τι­κό νομο­θε­τι­κό πλαί­σιο, αλλά πλα­σά­ρει παρα­μύ­θια περί δίκαι­ης ανά­πτυ­ξης, πως αυτά είναι τα τελευ­ταία μέτρα που παίρ­νου­με, επι­στρέ­φου­με στην κανονικότητα».

Ακο­λού­θη­σε πορεία μέσω των οδών Εγνα­τία, Αγί­ας Σοφί­ας, Τσι­μι­σκή, Αρι­στο­τέ­λους και κατά­λη­ξη το άγαλ­μα του Βενιζέλου.

thessaloniki2

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο