Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στις 10 π.μ. στα δικαστήρια όπου θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες διαδηλωτές

Νέα συγκέ­ντρω­ση στις 10 το πρωί στα δικα­στή­ρια της Θεσ­σα­λο­νί­κης όπου θα οδη­γη­θούν οι οκτώ συλ­λη­φθέ­ντες για την αυτό­φω­ρη διαδικασία.

«Η τρο­μο­κρα­τία κυβέρ­νη­σης ΝΑΤΟ δεν θα περά­σει!! Ολοι στα δικα­στή­ρια» τονί­ζει η γραμ­μα­τεία Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΠΑΜΕ και υπο­γραμ­μί­ζει ότι «η ξεφτί­λα της κυβέρ­νη­σης που προ­στα­τεύ­ει τους ΝΑΤΟι­κούς δολο­φό­νους, και χτυ­πά­ει απερ­γούς, δένει με χει­ρο­πέ­δες τραυ­μα­τί­ες μέσα στο νοσο­κο­μείο, δεν θα μεί­νει ανα­πά­ντη­τη. Δεν δεχό­μα­στε οι συνά­δελ­φοι μας να σέρ­νο­νται στα δικα­στή­ρια επει­δή αρνή­θη­καν να δια­λέ­ξου­με στρα­τό­πε­δο ληστών. Απαι­τού­με να απο­συρ­θούν όλες οι ψεύ­τι­κες κατη­γο­ρί­ες, να αφε­θούν ελεύ­θε­ροι οι συλληφθέντες».

Μέχρι μεσά­νυ­χτα κρά­τη­σε η πολύ­ω­ρη συγκέ­ντρω­ση το βρά­δυ της Τετάρ­της έξω από την αστυ­νο­μι­κή διεύ­θυν­ση με αίτη­μα την απε­λευ­θέ­ρω­ση των συλ­λη­φθέ­ντων και την από­συρ­ση των ανυ­πό­στα­των κατη­γο­ριών που τους απο­δί­δο­νται. Τονί­στη­καν οι ευθύ­νες της κυβέρ­νη­σης που έστει­λε αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις για να προ­στά­τε­ψαν τη ΝΑΤΟι­κή παρου­σία στο λιμά­νι της Θεσσαλονίκης.

Και στην Αθή­να, στο υπουρ­γείο Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη πλή­θος κόσμου την Τετάρ­τη απαί­τη­σε την απε­λευ­θέ­ρω­ση των συλληφθέντων.

Πηγή: 902.gr

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο