Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας που κατηγορείται για βιασμό 24χρονης

Συνε­λή­φθη από την αστυ­νο­μία 27χρονος, γόνος μεγά­λης επι­χει­ρη­μα­τι­κής οικο­γέ­νειας της Αθή­νας, έπει­τα από την καταγ­γε­λία 24χρονης γυναί­κας ότι βιά­στη­κε κατά την διάρ­κεια πρω­το­χρο­νιά­τι­κου πάρ­τυ σε ξενο­δο­χείο της Θεσσαλονίκης.

Η επί­ση­μη ενη­μέ­ρω­ση από αστυ­νο­μι­κές πηγές για το περι­στα­τι­κό έγι­νε στις 2 Ιανουα­ρί­ου, μετά την καταγ­γε­λία της κοπέλας.

Παρ’ όλα αυτά, το τελευ­ταίο 24ωρο ξέσπα­σε κύμα αντι­δρά­σε­ων, καταγ­γε­λιών και σχο­λί­ων στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, έπει­τα από την δημό­σια παρα­δο­χή ενός προ­σώ­που — επι­χει­ρη­μα­τία της πόλης — που φέρε­ται να είχε πρω­τα­γω­νι­στι­κό ρόλο στην προ­σέγ­γι­ση της 24χρονης.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, οι δρά­στες φέρο­νται να έρι­ξαν από την αρχή ουσί­ες στο ποτό της νεα­ρής κοπέ­λας που την οδή­γη­σαν σε νάρ­κω­ση. Όταν έφτα­σε η στιγ­μή να απο­χω­ρή­σει από το ξενο­δο­χείο, φέρε­ται να άφη­σε τους φίλους της να φύγουν και η ίδια ζήτη­σε ένα δωμά­τιο από το ξενο­δο­χείο για να κοι­μη­θεί, διό­τι δεν αισθα­νό­ταν ικα­νή να στα­θεί στα πόδια της.

Όπως ανα­φέ­ρουν στο makthes.gr οι ίδιες πηγές, οι φερό­με­νοι ως δρά­στες βρή­καν την κοπέ­λα στο διά­δρο­μο του ξενο­δο­χείο σχε­δόν σε λιπό­θυ­μη κατά­στα­ση. Τότε, φέρο­νται να την οδή­γη­σαν στο δωμά­τιο τους και να την βίασαν.

Ο συλ­λη­φθείς 27χρονος με ομό­φω­νη από­φα­ση αφέ­θη­κε ελεύ­θε­ρος με περιο­ρι­στι­κούς όρους και την υπό­θε­ση να παίρ­νει τον δρό­μο της δικαιο­σύ­νης. Δικο­γρα­φία σχη­μα­τί­στη­κε και σε βάρος ενός δεύ­τε­ρου ατό­μου που φέρε­ται να είχε μισθώ­σει τη σουίτα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο