Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Ταλαιπωρία και κυκλοφοριακό χάος ξανά εξαιτίας νέας… χολιγουντιανής παραγωγής

Ταλαι­πω­ρία περι­μέ­νει ξανά τους Θεσ­σα­λο­νι­κείς εξαι­τί­ας άλλης μιας… χολι­γου­ντια­νής παρα­γω­γής τα γυρί­σμα­τα της οποί­ας θα γίνουν στην συμπρωτεύουσα.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, τη Δευ­τέ­ρα 5 Δεκέμ­βρη ξεκι­νούν τα γυρί­σμα­τα της ται­νί­ας «Dirty Angels» με απο­τέ­λε­σμα να κλεί­σουν και πάλι κεντρι­κοί δρό­μοι της πόλης προ­κα­λώ­ντας κυκλο­φο­ρια­κό χάος.

Ιδιαί­τε­ρα ανα­μέ­νε­ται να επη­ρε­α­στεί η παρα­λια­κή Λεω­φό­ρος Νίκης, καθώς και περιο­χές πέριξ του κέντρου (Αμπε­λό­κη­ποι, Μενε­μέ­νη, Δια­βα­τά, Πανό­ρα­μα, Σέιχ Σου, Ασβεστοχώρι).

Στο ήδη επι­βα­ρυ­μέ­νο κυκλο­φο­ρια­κό πρό­βλη­μα της Θεσ­σα­λο­νί­κης, με τα έργα του μετρό να… συνε­χί­ζο­νται και τη διοί­κη­ση του Δήμου ανί­κα­νει να πάρει οποιο­δή­πο­τε μέτρο, έρχο­νται να προ­στε­θούν και πάλι κινη­μα­το­γρα­φι­κά γυρί­σμα­τα αμε­ρι­κά­νι­κης ταινίας.

Έτσι, λοι­πόν, ο λαός της Θεσ­σα­λο­νί­κης θα ταλαι­πω­ρη­θεί προ­κει­μέ­νου να… δια­φη­μι­στούν οι «ηρω­ϊ­σμοί» του αμε­ρι­κά­νι­κου στρα­τού στο Αφγα­νι­στάν, μιας και αυτό είναι το θέμα της ται­νί­ας «Dirty Angels».

Όπως ανα­φέ­ρει ο typosthes.gr, «η ται­νία δια­δρα­μα­τί­ζε­ται στο σύγ­χρο­νο Αφγα­νι­στάν την παρα­μο­νή της ανα­χώ­ρη­σης των Ενό­πλων Δυνά­με­ων των ΗΠΑ. Ακο­λου­θεί την ιστο­ρία μιας μονά­δας του αμε­ρι­κα­νι­κού στρα­τού που απο­τε­λεί­ται απο­κλει­στι­κά από γυναί­κες καθώς αντι­με­τω­πί­ζει τις δυνά­μεις των Ταλι­μπάν και του ISIS και προ­σπα­θεί να απε­λευ­θε­ρώ­σει τους συμπο­λε­μι­στές της από την αιχ­μα­λω­σία, καθώς και Αφγα­νούς αμά­χους που παγι­δεύ­ο­νται στα δια­σταυ­ρού­με­νη πυρά μετα­ξύ του ISIS και των Ταλιμπάν». 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο