Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: 78χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του, προσφέροντάς της να καταναλώσει αλκοόλ και κάνναβη

Την ανή­λι­κη βαφτι­σι­μιά του κατη­γο­ρεί­ται ότι βία­ζε 78χρονος, ο οποί­ος κρα­τεί­ται ήδη προ­σω­ρι­νά στις φυλα­κές, καθώς μετά την απο­λο­γία του σε ανα­κρι­τή κρί­θη­κε προφυλακιστέος.

Η υπό­θε­ση έφτα­σε στη Δικαιο­σύ­νη, ύστε­ρα από καταγ­γε­λία 16χρονης στην Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Ασφά­λειας Θεσ­σα­λο­νί­κης. Όπως κατήγ­γει­λε η ανή­λι­κη, ο 78χρονος νονός της προ­έ­βη κατ’ επα­νά­λη­ψη σε γενε­τή­σιες πρά­ξεις εις βάρος της, αφού της προ­σέ­φε­ρε, προη­γου­μέ­νως, αλκο­όλ και κάν­να­βη, καθι­στώ­ντας την ανί­κα­νη να αντιδράσει.

Οι καταγ­γελ­λό­με­νες πρά­ξεις συνέ­βη­σαν από τον Ιού­νιο του 2020 έως τον Αύγου­στο του επό­με­νου έτους, σε περιο­χή της Χαλ­κι­δι­κής, ενώ η ανή­λι­κη βρι­σκό­ταν μόνη της με τον 78χρονο.

Όπως έγι­νε γνω­στό, ο κατη­γο­ρού­με­νος είναι γνω­στός ως ταχυ­δα­κτυ­λουρ­γός και παλιό­τε­ρα έκα­νε διά­φο­ρες σχε­τι­κές επι­δεί­ξεις. Ο ίδιος στην απο­λο­γία του αρνή­θη­κε την κατηγορία.

Δικο­γρα­φία για προ­σβο­λή γενε­τή­σιας αξιοπρέπειας

Στο μετα­ξύ, για προ­σβο­λή γενε­τή­σιας αξιο­πρέ­πειας κατη­γο­ρεί­ται 60χρονος, ύστε­ρα από καταγ­γε­λία νεα­ρής, 21 ετών, για πρά­ξεις άσε­μνες στην είσο­δο πολυ­κα­τοι­κί­ας, στην Χαρι­λά­ου, όπου δια­μέ­νει. Η καταγ­γε­λία έγι­νε προ 10ημέρου, ενώ από το τοπι­κό Τμή­μα Ασφα­λεί­ας της ΕΛ.ΑΣ. σχη­μα­τί­στη­κε δικογραφία.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο