Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θετική στον κοροναϊό η σύζυγος του Στ. Πέτσα

Με μια ανάρ­τη­ση στο Facebook ο Στέ­λιος Πέτσας έκα­νε γνω­στό πως η σύζυ­γός του βρέ­θη­κε θετι­κή στον κορονοϊο.

Ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος ενη­μέ­ρω­σε πως είναι καλά στην υγεία της και σε καρα­ντί­να ενώ ο ίδιος που εξε­τά­στη­κε επί­σης βρέ­θη­κε αρνητικός.

Ο κ. Πέτσας ανα­κοί­νω­σε επί­σης ότι θα συνε­χί­σει την ενη­μέ­ρω­ση του μπρί­φινγκ και θα ασκεί τα καθή­κο­ντά του από απόσταση.

Ακο­λου­θεί όλο το κεί­με­νο της ανάρ­τη­σης του κυβερ­νη­τι­κού εκπροσώπου:

«Η σύζυ­γός μου εμφά­νι­σε ύπο­πτα συμ­πτώ­μα­τα και θεω­ρή­σα­με σκό­πι­μο να εξε­τα­στού­με και οι δυο για τον κορο­νο­ϊό (COVID-19).

Το Ινστι­τού­το Παστέρ απε­φάν­θη προ ολί­γου ότι εγώ είμαι αρνη­τι­κός, αλλά η σύζυ­γός μου είναι θετι­κή στον #covid_19. Εγώ και τα παι­διά δεν έχου­με κανέ­να σύμ­πτω­μα, ενώ η σύζυ­γός μου είναι καλά και παρα­μέ­νει απο­μο­νω­μέ­νη από την υπό­λοι­πη οικογένεια.

#Μένουμε_σπίτι λοι­πόν τις επό­με­νες ημέρες.

Θα συνε­χί­σω την ενη­μέ­ρω­ση των πολι­τι­κών συντα­κτών, τις εμφα­νί­σεις μου και τα υπό­λοι­πα καθή­κο­ντά μου εξ’ απο­στά­σε­ως, τηλε­φω­νι­κά ή/και με ηλε­κτρο­νι­κό τρόπο.

Θα αντι­με­τω­πί­σου­με όλοι τον #covid_19 ακο­λου­θώ­ντας τις συμ­βου­λές των ειδι­κών και λαμ­βά­νο­ντας όλα τα μέτρα ατο­μι­κής υγιει­νής και προστασίας».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο