Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΙΟΥΛΙΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Από το Σάβ­βα­το 4 Ιου­λί­ου 2020, ώρα 8.30 μ.μ. αρχί­ζει η θερι­νή εκθε­σια­κή περί­ο­δος στη Σύγ­χρο­νη Πινα­κο­θή­κη Villa Ροδό­πη, Μεσο­λω­ρά 7 και Βύρω­νος στο Αργο­στό­λι, η οποία διαρ­κέ­σει μέχρι τις 15 Σεπτεμ­βρί­ου 2020.
Φέτος συμπλη­ρώ­νο­νται 20 χρό­νια πολι­τι­στι­κών γεγο­νό­των και εκθέ­σε­ων στη Villa Ροδό­πη, όμως οι επε­τεια­κές εκδη­λώ­σεις που είχαν προ­γραμ­μα­τι­στεί θα είναι περιο­ρι­σμέ­νες εξαι­τί­ας της πανδημίας.
euaggelatos7

ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΕΣΑΕΙ, ΕΦΗΒΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, 1972, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ο ζωγρά­φος, λογο­τέ­χνης, περ­φόρ­μερ, θεω­ρη­τι­κός τέχνης Κώστας Ευαγ­γε­λά­τος, θα ξενα­γεί τους φιλό­τε­χνους σε τμή­μα της συλ­λο­γής έργων Ελλή­νων και ξένων εικα­στι­κών δημιουρ­γών κάθε Τετάρ­τη και Σάβ­βα­το από τις 8.30 μ.μ.- 10 μ.μ. 
Εκτί­θε­νται έργα ζωγρα­φι­κής, γλυ­πτι­κής, χαρα­κτι­κής, φωτο­γρα­φί­ας, ψηφια­κές εικό­νες και κατα­σκευ­ές, τα οποία έχουν προ­σφέ­ρει ευγε­νι­κά στη συλ­λο­γή καλ­λι­τέ­χνες, συλ­λέ­κτες και φιλότεχνοι.
(Στους επι­σκέ­πτες θα προ­σφέ­ρε­ται η μικρού σχή­μα­τος έκδο­ση  “Ποι­ή­μα­τα του Ανδρέα Λασκα­ρά­του” (προ­σφο­ρά αντι­τύ­πων από τον κ.Θεοδόση Καρα­γε­ώρ­γο, “Πολύ­τρο­πον” και ο κατά­λο­γος της έκθε­σης “Εύ Αγω­νί­ζε­σθαι”, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε πρό­σφα­τα από το Μονο­πά­τι της Εκε­χει­ρί­ας 2020 στο Μου­σείο της Αρχαί­ας Ολυ­μπί­ας και στο Πολε­μι­κό Μου­σείο Αθη­νών, προ­σφο­ρά των διορ­γα­νω­τών και της επι­με­λή­τριας της έκθε­σης κ. Αννί­τας Πατσου­ρά­κη, ιστο­ρι­κού τέχνης.)
euaggelatos2
Απα­ραί­τη­τη η προ­συ­νεν­νό­η­ση (τηλ: 2671028501, από 10 π.μ ‑12 μεση­μέ­ρι) και η οικειο­θε­λής τήρη­ση των μέτρων στα πλαί­σια της πρό­λη­ψης για τον covid19. 
Η είσο­δος θα είναι ελεύ­θε­ρη στους ενδιαφερόμενους.
Καλό και ευχά­ρι­στο μήνα!!
euaggelatos4

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΝΟΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο