Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ισόπαλο 2–2 το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη

Ισο­πα­λία 2–2 κατά­φε­ρε να απο­σπά­σει ο Άρης από τον ΠΑΟΚ στο ντέρ­μπι της Τού­μπας για την 4η αγω­νι­στι­κή της Superleague. 

Ο Ιντέ­γιε εκμε­ταλ­λεύ­τη­κε με τον καλύ­τε­ρο τρό­πο την κομπί­να του σε κόρ­νερ και την αδρά­νεια του Βαρέ­λα και του Πασχα­λά­κη για να ανοί­ξει το σκορ στο 3’. Η αντί­δρα­ση του ΠΑΟΚ ήταν άμε­ση με τον Μάτος να στέλ­νει και αυτός την κεφα­λιά μετά από κόρ­νερ την μπά­λα στα δίχτυα.

Οι δύο ομά­δες, όμως, δεν βρή­καν σε κανέ­να σημείο του πρώ­του ημι­χρό­νου τον τρό­πο να απειλήσουν.

Στο μισά του δευ­τέ­ρους μέρους (67′) άλλα­ξαν οι ισορ­ρο­πί­ες του αγώ­να με τον Μάτος να κάνει φάουλ στον χώρο του κέντρου στον Λάρ­σον που έφευ­γε στην αντε­πί­θε­ση και να δέχε­ται την δεύ­τε­ρη κίτρι­νη από τον Σιδη­ρό­που­λο και απο­βλή­θη­κε. Ο ΠΑΟΚ είχε την δική του μεγά­λη ευκαι­ρία στο 77΄ με τον Μίσιτς να κάνει το σουτ εντός περιο­χής και τον Έμαν να απο­κρού­ει. Στο τελευ­ταίο δεκά­λε­πτο ο ΠΑΟΚ άρχι­σε να πιέ­ζει για να πετύ­χει το γκολ της νίκης.

Αυτός που βρή­κε το γκολ ήταν ο Αρης ο οποί­ος σε μία αντε­πί­θε­ση του Λάρ­σον, είδε την μπά­λα να κατα­λή­γει στον Ματί­για και ο Ισπα­νός με σουτ εντός περιο­χής έστει­λε την μπά­λα στα δίχτυα του Πασχα­λά­κη κάνο­ντας το 1–2. Τελι­κά, ο ΠΑΟΚ ισο­φά­ρι­σε στο 7ο λεπτό των καθυ­στε­ρή­σε­ων με σουτ του Μίσιτς. 

Οι δυο ομά­δες τέλειω­σαν τον αγώ­να με 10 παί­κτες λόγω απο­βο­λών με δεύ­τε­ρη κίτρι­νη κάρ­τα των Μάτος και Σάσα. 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο