Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καιρός: Επιδείνωσηαπό το βράδυ και μεγάλη πτώση θερμοκρασίας

Και­ρός:  Υπο­χω­ρεί πλέ­ον το κύμα των πολύ υψη­λών θερ­μο­κρα­σιών που επη­ρέ­α­σε την Ελλά­δα τις τελευ­ταί­ες ημέ­ρες, δίνο­ντας τη θέση του σε ένα εντε­λώς δια­φο­ρε­τι­κό σκη­νι­κό του και­ρού, με τοπι­κά ισχυ­ρές βρο­χές και καται­γί­δες, καθώς και πτώ­ση της θερ­μο­κρα­σί­ας έως δέκα βαθ­μών, σύμ­φω­να με το meteo του Εθνι­κού Αστε­ρο­σκο­πεί­ου Αθηνών. 

Πιο ανα­λυ­τι­κά, τις βρα­δι­νές ώρες από­ψε, βρο­χές και σπο­ρα­δι­κές καται­γί­δες θα εκδη­λω­θούν στο Ιόνιο και στα δυτι­κά ηπει­ρω­τι­κά, φαι­νό­με­να που κατά τη διάρ­κεια της νύχτας θα εντα­θούν σημα­ντι­κά και θα δια­τη­ρη­θούν έντο­να έως και τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες της Πέμπτης.

Κατά τη διάρ­κεια της Πέμ­πτης ισχυ­ρές βρο­χές και καται­γί­δες θα εκδη­λω­θούν σε μεγά­λο μέρος της ηπει­ρω­τι­κής χώρας, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νης της Θεσ­σα­λο­νί­κης, φαι­νό­με­να που μέχρι το βρά­δυ της Πέμ­πτης θα επε­κτα­θούν στην Εύβοια, στις Σπο­ρά­δες και ενδε­χο­μέ­νως στη Βόρεια Αττι­κή. Παράλ­λη­λα, σημα­ντι­κή πτώ­ση θα παρου­σιά­σει η θερ­μο­κρα­σία σε ολό­κλη­ρη τη χώρα με τις μέγι­στες θερ­μο­κρα­σί­ες την Πέμ­πτη να είναι έως και δέκα βαθ­μούς χαμη­λό­τε­ρες σε σχέ­ση με τα επί­πε­δα της Τετάρτης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο