Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καισαριανή: Ηλ. Σταμέλος: Συνεχίζουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ με πείσμα και μαχητικότητα

Δεκτός με συν­θή­μα­τα όπως «Εμπρός λαέ μη σκύ­βεις το κεφά­λι ο μόνος δρό­μος είναι επί­θε­ση και πάλη» και «Ένας αιώ­νας αγώ­νας και θυσία το ΚΚΕ στην πρω­το­πο­ρία» έγι­νε ο Ηλί­ας Στα­μέ­λος στην πλα­τεία Πανα­γιώ­τη Μακρή στο εκλο­γι­κό περί­πτε­ρο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» που είχαν συγκε­ντρω­θεί εκα­το­ντά­δες κάτοι­κοι. Στη συγκέ­ντρω­ση παρα­βρέ­θη­κε αντι­προ­σω­πεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επι­κε­φα­λής την Λουί­ζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καισαριανή: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε κομμουνιστή δήμαρχο — Μάχη αξιοπρέπειας έδωσε ο Ηλίας Σταμέλος 

Σε δήλω­σή του ο Ηλί­ας Στα­μέ­λος ανέφερε:

«Φίλοι και φίλες,

Συντρό­φισ­σες και σύντροφοι,

Χαι­ρε­τί­ζου­με όλους εσάς και τους εκα­το­ντά­δες άλλους εργα­ζό­με­νους, γυναί­κες, νέους που συμπο­ρεύ­τη­καν μαζί μας στην κάλ­πη σήμε­ρα και την προη­γού­με­νη Κυρια­κή για να φτά­σει το ψηφο­δέλ­τιο και οι θέσεις της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” σε κάθε γει­το­νιά, σε κάθε σπί­τι της Καισαριανής.

Δώσα­με μια μάχη σημα­ντι­κή με πολι­τι­κή συνέ­πεια και ειλι­κρί­νεια που έβα­λε στο επί­κε­ντρο της προ­σο­χής τα συμ­φέ­ρο­ντα του λαού και τις ανά­γκες του.

Ήρθε ως συνέ­χεια της μεγά­λης προ­σπά­θειας και του έργου, των προ­τε­ραιό­τη­των που θέσα­με στη διοί­κη­ση του δήμου τα 5 χρό­νια που πέρα­σαν. Προ­σπά­θεια που έκα­νε τη δια­φο­ρά για­τί έβα­λε απέ­να­ντι την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή και την αντιπάλεψε.

Σημεί­ω­σε νίκες, είχε επι­τυ­χί­ες για το λαό. Έβα­λε εμπό­δια στους σχε­δια­σμούς που στέ­κο­νται ενά­ντιά του.

Δώσα­με μια μάχη κόντρα στο παρα­σκή­νιο, τις υπό­γειες συμ­φω­νί­ες, τα φανε­ρά και αθέ­α­τα συμ­φέ­ρο­ντα και τους μηχα­νι­σμούς τους.

Το απο­τέ­λε­σμα των εκλο­γών δεν δίνει στο β΄ γύρο στη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” την πλειο­ψη­φία και δεν ανα­νε­ώ­νει τη θητεία μας στο Δήμο Καισαριανής.

Κρα­τά­με ως παρα­κα­τα­θή­κη τα όσα κατα­φέ­ρα­με αυτά τα χρό­νια και την ατα­λά­ντευ­τη και υπε­ρή­φα­νη στά­ση μας.

Ως πλειο­ψη­φού­σα παρά­τα­ξη και με 8 δοκι­μα­σμέ­νους αγω­νι­στές δημο­τι­κούς συμ­βού­λους θα συνε­χί­σου­με στην ίδια πορεία στην αντι­πο­λί­τευ­ση της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής και την επό­με­νη μέρα, που προ­δια­γρά­φε­ται το ίδιο βάρ­βα­ρη για τα συμ­φέ­ρο­ντα των πολλών.

Ευχα­ρι­στού­με ξανά από καρδιάς.

Συνε­χί­ζου­με για την ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ με το ίδιο πεί­σμα και μαχη­τι­κό­τη­τα για να βγει πιο δυνα­τό στις επερ­χό­με­νες βου­λευ­τι­κές εκλο­γές του Ιούλη.

Βάζου­με μπρο­στά τις ανά­γκες του λαού».

Καισαριανή: Το Σκοπευτήριο και οι κυβερνητικές αθλιότητες ενάντια στον Ηλία Σταμέλο 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο