Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καισαριανή: 20ή Μαθητική Γιορτή: «Έχεις τα πινέλα έχεις και τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα»

Την 20η Μαθη­τι­κή Γιορ­τή διορ­γα­νώ­νει η Ένω­ση Συλ­λό­γων Γονέ­ων και Κηδε­μό­νων Και­σα­ρια­νής, την Παρα­σκευή 25 Ιού­νη, στις 7 μ.μ. στα προ­αύ­λια του 3ου και 6ου Δημο­τι­κού Σχο­λεί­ου της πόλης.

Στό­χος της Μαθη­τι­κής Γιορ­τής είναι η προ­βο­λή προ­βο­λή της ερα­σι­τε­χνι­κής δημιουρ­γί­ας των παι­διών και η ανά­δει­ξη θεμά­των που τα αφορούν.
Στην ανα­κοί­νω­σή της η Ένω­ση Γονέ­ων ανα­φέ­ρει μετα­ξύ άλλων: «Δια­νύ­σα­με μια δύσκο­λη χρο­νιά που άφη­σε πίσω ανοι­χτές πλη­γές στη μόρ­φω­ση των παι­διών μας, την υγεία και το εισό­δη­μα των οικο­γε­νειών μας. Μετά από ενά­μι­ση χρό­νο παν­δη­μί­ας, με τη δια­χεί­ρι­σή της  να έχει επη­ρε­ά­σει σε σημα­ντι­κό βαθ­μό τις πολι­τι­στι­κές, αθλη­τι­κές και κοι­νω­νι­κές διε­ξό­δους παι­διών και γονέ­ων, θεω­ρού­με ακό­μα πιο επι­βε­βλη­μέ­νη την συμ­βο­λή μας. Η μαθη­τι­κή γιορ­τή θα επι­διώ­ξει να δώσει σάρ­κα και οστά στο περιε­χό­με­νο της ρήσης του Ν. Καζαν­τζά­κη, η οποία θα συνο­δεύ­ει φέτος τη γιορ­τή μας: “Έχεις τα πινέ­λα έχεις και τα χρώ­μα­τα ζωγρά­φι­σε τον παρά­δει­σο και μπες μέσα”».

🔹 Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση

Η 20η Μαθητική Γιορτή είναι γεγονός! 
Παρασκευή 25/06/21 στις 7:00μ.μ | Προαύλια 3ου και 6ου Δημοτικού

Κάθε χρό­νο η Ένω­ση Συλ­λό­γων Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων μαζί με τα ΔΣ των συλ­λό­γων Γονέ­ων των σχο­λεί­ων της πόλης μας, πραγ­μα­το­ποιεί την Μαθη­τι­κή Γιορ­τή που στό­χος της είναι η προ­βο­λή της ερα­σι­τε­χνι­κής δημιουρ­γί­ας των παι­διών και η ανά­δει­ξη θεμά­των που τα αφο­ρούν. Δυστυ­χώς πέρυ­σι λόγο κορο­νοϊ­ού και της κατά­στα­σης που επι­κρα­τού­σε, δεν μπο­ρέ­σα­με να την πραγματοποιήσουμε.
Δια­νύ­σα­με μια δύσκο­λη χρο­νιά που άφη­σε πίσω ανοι­χτές πλη­γές στη μόρ­φω­ση των παι­διών μας, την υγεία και το εισό­δη­μα των οικο­γε­νειών μας. Μετά από ενά­μι­ση χρό­νο παν­δη­μί­ας, με τη δια­χεί­ρι­σή της  να έχει επη­ρε­ά­σει σε σημα­ντι­κό βαθ­μό τις πολι­τι­στι­κές, αθλη­τι­κές και κοι­νω­νι­κές διε­ξό­δους παι­διών και γονέ­ων, θεω­ρού­με ακό­μα πιο επι­βε­βλη­μέ­νη την συμ­βο­λή μας.

Θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Παρα­σκευή 25 Ιου­νί­ου 2021 στις 7:00μ.μ στα προ­αύ­λια του 3ου και 6ου δημο­τι­κού σχο­λεί­ου και θα επι­διώ­ξει να δώσει σάρ­κα και οστά στο περιε­χό­με­νο της ρήσης του Ν. Καζαν­τζά­κη, η οποία θα συνο­δεύ­ει φέτος τη γιορ­τή μας:

«Έχεις τα πινέλα έχεις και τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα»

Θέλου­με έτσι να ανα­δεί­ξου­με όλα εκεί­να τα οποία για τα παι­διά μας μπο­ρούν να απο­τε­λέ­σουν διέ­ξο­δο και να συνε­χί­ζουν στη ζωή τους να πορεύ­ο­νται με ψηλά το κεφάλι.
Η 20η Μαθη­τι­κή γιορ­τή είναι γεγο­νός, θα γίνει για­τί το έχου­με όλοι ανά­γκη και γι’ αυτό ζητά­με την έμπρα­κτη συμπα­ρά­στα­σή σας και τη συμ­με­το­χή σας στην προ­σπά­θειά μας να ανα­δεί­ξου­με αυτό το περιε­χό­με­νο που αφο­ρά μαθη­τές, γονείς, εκπαιδευτικούς.

Δεί­τε και προ­ω­θή­στε την αφί­σα μας:Afisa 20h mathitiki Giorti Καισαριανή

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο