Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και κυβερνητικός αξιωματούχος διαψεύδει το ΑΠΕ στα περί ακύρωσης μείωσης των συντάξεων

Διέ­ψευ­σε κυβερ­νη­τι­κός αξιω­μα­τού­χος το ΑΠΕ — ΜΠΕ και τα όσα έγρα­ψε περί συμ­φω­νί­ας των Θεσμών για ακύ­ρω­ση της μεί­ω­σης των συντάξεων.

Ο κυβερ­νη­τι­κός αξιω­μα­τού­χος που συμ­με­τέ­χει στις συζη­τή­σεις με τους επι­κε­φα­λής των κλι­μα­κί­ων ανέ­φε­ρε πως «ξέρε­τε ότι αυτό που έγρα­ψε το ΑΠΕ — ΜΠΕ δεν μπο­ρεί να είναι αλή­θεια, για­τί δεν υπάρ­χει δια­πραγ­μά­τευ­ση μετα­ξύ της κυβέρ­νη­σης και των θεσμών στην Αθή­να, παρά μόνον συζη­τή­σεις. Δεν θα μπο­ρού­σαν οι θεσμοί ούτε να συμ­φω­νή­σουν ούτε να δια­φω­νή­σουν ανα­φο­ρι­κά με τις συντά­ξεις, διό­τι δεν υπάρ­χει δια­πραγ­μά­τευ­ση».

Το ΑΠΕ — ΜΠΕ διέ­ψευ­σε νωρί­τε­ρα ο ανα­πλη­ρω­τής εκπρό­σω­πος της Επι­τρο­πής, Αλ. Βιντερ­στάιν, ενώ δημο­σί­ευ­μα του «Reuters», επι­κα­λού­με­νο δύο ευρω­παϊ­κές πηγές, χαρα­κτη­ρί­ζει «πρώ­ι­μο» το σενά­ριο περί συμ­φω­νί­ας των θεσμών για την ακύ­ρω­ση του μέτρου.

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι με ανα­κοί­νω­ση του το ΑΠΕ και απα­ντώ­ντας στην ανα­κοί­νω­ση της ΝΔ επέ­με­νε στο ρεπορ­τάζ του (Δες στο σχε­τι­κό θέμα)

Κόμ­μα­τα της αντι­πο­λί­τευ­σης που συνα­ντή­θη­καν με τους θεσμούς δια­ψεύ­δουν το ΑΠΕ για ενη­μέ­ρω­σή τους περί μη εφαρ­μο­γή της μεί­ω­σης των συντάξεων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο