Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και νέα βεβήλωση μνημείου από φασιστοειδή — Σειρά είχε το μνημείο της Μάχης του ΕΛΑΣ στη Λαμπούσα

Τα φασι­στοει­δή, συστη­μα­τι­κά πλέ­ον βεβη­λώ­νουν μνη­μεία της Εθνι­κής Αντί­στα­σης, των αγώ­νων του λαού και κάθε μνη­μείο που εκπέ­μπει μηνύ­μα­τα αγω­νι­στι­κό­τη­τας, αντί­στα­σης, υπε­ρη­φά­νειας, ανθρω­πιάς και αλληλεγγύης.

Τη βεβή­λω­ση του μνη­μεί­ου της Μάχης του ΕΛΑΣ στη Λαμπού­σα από φασι­στοει­δή καταγ­γέλ­λουν οι Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις Αλι­βε­ρί­ου — Αυλω­να­ρί­ου — Κύμης του ΚΚΕ.

«Σε τού­τα εδώ τα μάρ­μα­ρα κακιά σκου­ριά δεν πιά­νει!» τονί­ζουν προ­σθέ­το­ντας ότι «οι φασί­στες είναι γέν­νη­μα θρέμ­μα του σάπιου καπι­τα­λι­στι­κού συστή­μα­τος, μαντρό­σκυ­λα των επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομί­λων και γι’ αυτό έχουν μίσος για τους αγώ­νες του λαού μας απέ­να­ντι στη φασι­στι­κή γερ­μα­νι­κή κατο­χή, απέ­να­ντι στο λαϊ­κό κίνη­μα και στο πιο πρω­το­πό­ρο κομ­μά­τι του, το ΚΚΕ.

Σήμε­ρα που οξύ­νο­νται οι αντι­θέ­σεις του συστή­μα­τος στην περιο­χή μας και ανά την υφή­λιο με στό­χο τον έλεγ­χο των πηγών ενέρ­γειας, των δρό­μων μετα­φο­ράς, τον έλεγ­χο των αγο­ρών και των σφαι­ρών επιρ­ρο­ής, ξανα­βγαί­νουν από τις τρύ­πες τους για­τί τους έχουν ανά­γκη τα αφε­ντι­κά τους ώστε να τρο­μο­κρα­τούν το λαό. Να απο­τε­λούν τη δύνα­μη κρού­σης ενά­ντια σε κάθε προ­σπά­θεια διεκ­δί­κη­σης ζωής και δου­λειάς με δικαιώ­μα­τα, καμιάς εμπλο­κής της χώρας μας στο μακε­λειό του πολέμου».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο