Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και νέο σαμποτάζ στη Βενεζουέλα 💣 Η Κυβέρνηση της καταγγέλλει επίθεση στο μετρό του Καράκας

Το μετρό του Καράκας ανήκει σε κρατική επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες στους κατοίκους της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας και της μητροπολιτικής περιοχής της σε χαμηλό (επιδοτούμενο) κόστος.

telesurtv.net-news

Ο υπουρ­γός Μετα­φο­ρών της χώρας Hipólito Abreu, μίλη­σε για «νέα πρά­ξη σαμπο­τάζ», αυτή τη φορά κατά των μέσων μαζι­κής μετα­φο­ράς |>του «μαζι­κού συστή­μα­τος δια­με­τα­κό­μι­σης»<|, του μετρό στο Καράκας.

ℹ️ «Οι επι­βά­τες ενη­με­ρώ­νο­νται ότι μετα­ξύ των σταθ­μών Antimaano, η υπη­ρε­σία ανα­φο­ρι­κά με τον αριθ­μό των συρ­μών κλπ θα παρέ­χε­ται με ορια­κά», ανα­φέ­ρε­ται μέσω Twitter του μετρό του Καρά­κας, συμπλη­ρώ­νο­ντας ότι «Μετά την επί­θε­ση, μπρι­γά­δες των εργα­ζο­μέ­νων του μετρό του Καρά­κας εργά­ζο­νται για την ταχεία εξο­μά­λυν­ση της υπη­ρε­σί­ας της γραμ­μής 2 που επηρεάζεται».
▪️ Hipólito Abreu [@ tupamarohipolit # 10Feb] «Νέα πρά­ξη σαμπο­τάζ ενά­ντια στο @metro_caracas επη­ρε­ά­ζει τη Γραμ­μή 2.
▪️ Χάρη στην άμε­ση δρά­ση των εργα­ζό­με­νων στο Metro η υπη­ρε­σία σύντο­μα θα απο­κα­τα­στε­θεί. Δου­λεύ­ου­με σκλη­ρά για να συλ­λά­βου­με και να δια­λύ­σου­με αυτές τις εχθρι­κές ομά­δες της Πατρίδας.
▪️ VENCEREMOS

ataque Metro de Caracas

ataque Metro de Caracas

ℹ️ Caracas Metro @metro_caracas
Η εργα­τι­κή τάξη δου­λεύ­ει για την απο­κα­τά­στα­ση του συστή­μα­τος παρο­χής ισχύ­ος (ΣΣ |> ρεύ­μα­τος), που δια­κό­πτη­κε από πρά­ξεις σαμπο­τάζ που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες της Δευ­τέ­ρας # 10 Φεβρουα­ρί­ου, από τρο­μο­κρα­τι­κές ομάδες.
Αυτές οι πρά­ξεις επη­ρέ­α­σαν τη γραμ­μή 2
Την Κυρια­κή είχε προη­γη­θεί τρο­μο­κρα­τι­κή επί­θε­ση ενα­ντί­ον απο­θή­κης της κρα­τι­κής τηλε­φω­νι­κής εται­ρεί­ας Cantv και Movilnet στη βόρεια πολι­τεία Carabobo, προ­κα­λώ­ντας πλή­ρη απώ­λεια στρα­τη­γι­κού τηλε­πι­κοι­νω­νια­κού εξοπλισμού.

Από παλιό­τε­ρο σαμπο­τάζ στο μετρό (23-Αυγ-2019) “el Metro de Caracas en su Línea 1 sufrió un ataque al cableado de alimentación de energía”

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο