Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και Ναζί και υποκριτές! Κροκοδείλια δάκρυα της φασιστικής Χρυσής Αυγής για τους νεκρούς στην Παλαιστίνη

Στα… κερα­μί­δια βγή­καν και πάλι τα φασι­στοει­δή της εγκλη­μα­τι­κής-ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής παρι­στά­νο­ντας — δήθεν- τους οργι­σμέ­νους για το νέο έγκλη­μα των ισραη­λι­νών δυνά­με­ων στη Γάζα. 

Γνω­στή η τακτι­κή τους να χύνουν «κρο­κο­δεί­λια δάκρυα» για τον παλαι­στι­νια­κό λαό, εκτο­ξεύ­ο­ντας παράλ­λη­λα μύδρους ενά­ντια στους «εβραιο­σιω­νι­στές» και τον «παλιά­τσο Τραμπ» (έτσι απο­κα­λούν τον άνθρω­πο που πριν δυο χρό­νια υμνού­σαν και στή­ρι­ζαν!). Φυσι­κά, η προ­σπά­θεια των υπό­δι­κων Ναζί της Χρυ­σής Αυγής να παρα­στή­σουν τους «αντι­ι­μπε­ρια­λι­στές» και «φίλους» του δοκι­μα­ζό­με­νου παλαι­στι­νια­κού λαού δεν πεί­θει κανέ­ναν απολύτως. 

Μάλι­στα, είναι τόσο ψεύ­τι­κη και υπο­κρι­τι­κή η στά­ση των φασι­στοει­δών της Χρυ­σής Αυγής στο θέμα της Παλαι­στί­νης που απο­κα­λύ­πτε­ται από την στά­ση των κυπρί­ων Ναζί του ΕΛΑΜ (του φασι­στο­πα­ραρ­τή­μα­τος της Χ.Α. στην Κύπρο). Χαρα­κτη­ρι­στι­κό είναι ότι τον περά­σμέ­νο Δεκέμ­βρη, έπει­τα από πρό­τα­ση του ΑΚΕΛ, η κυπρια­κή Βου­λή υιο­θέ­τη­σε ψήφι­σμα κατα­δί­κης της από­φα­σης των ΗΠΑ να μετα­φέ­ρουν την πρε­σβεία τους στην Ιερου­σα­λήμ, προει­δο­ποιώ­ντας για τους κιν­δύ­νους που εγκυ­μο­νού­σε η ενέρ­γεια αυτή και τα απο­τε­λέ­σμα­τα της οποί­ας τα ζού­με σήμερα. 

Τι έκα­ναν οι χρυ­σαυ­γί­τες του ΕΛΑΜ; Απεί­χαν από την ψηφο­φο­ρία, αρνού­με­νοι ουσια­στι­κά να κατα­δι­κά­σουν την πολι­τι­κή των ΗΠΑ που βάζει φωτιά στην περιο­χή! Ας μην παρι­στά­νουν λοι­πόν τις «κλαί­ου­σες ιτιές» για τα θύμα­τα της Γάζας οι υπο­κρι­τές φασί­στες της Χρυ­σής Αυγής, ο ρόλος των οποί­ων ως κολα­ού­ζων των ιμπε­ρια­λι­στών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ έχει απο­κα­λυ­φθεί και θα απο­κα­λύ­πτε­ται συνεχώς. 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο