Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και ο τρίτος ευρωβουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή παραιτήθηκε

Απο­χώ­ρη­σε από την ναζι­στι­κή εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση Χρυ­σή Αυγή και ο τρί­τος ευρω­βου­λευ­τής Λάμπρος Φου­ντού­λης. Είχαν προη­γη­θεί οι απο­χω­ρή­σεις των ευρω­βου­λευ­τών Ελευ­θέ­ριου Συνα­δι­νού και Γιώρ­γου Επιτήδειου.

Ο Λ. Φου­ντού­λης ανα­φέ­ρει ότι «απο­φά­σι­σαν να με απο­κλεί­σουν από τις ερχό­με­νες ευρω­ε­κλο­γές» διό­τι «το ευρω­ψη­φο­δέλ­τιο του 2019 θα είναι από χρυ­σαυ­γί­τες για χρυ­σαυ­γί­τες» και προ­σθέ­τει πως «δεν πρό­δω­σα τη Χρυ­σή Αυγή».

Οι κινή­σεις της ηγε­σί­ας της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης γίνο­νται για να κατα­στεί εφι­κτή η εκλο­γή στο Ευρω­κοι­νο­βού­λιο του υπό­δι­κου χρυ­σαυ­γί­τη Γιάν­νη Λαγού.

Μάλι­στα, όπως είχε καταγ­γεί­λει ο Ελευ­θέ­ριος Συνα­δι­νός, αν εκλε­γεί ευρω­βου­λευ­τής ο Γιάν­νης Λαγός, μπο­ρεί να κατα­φέ­ρει να απο­δρά­σει από την Ελλά­δα, υπερ­βαί­νο­ντας την απα­γό­ρευ­ση εξό­δου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί.

Κοι­νός παρο­νο­μα­στής όλων των διερ­γα­σιών που εξε­λίσ­σο­νται γύρω από το ευρω­ψη­φο­δέλ­τιο της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή, είναι η προ­σπά­θειας να προ­στα­τευ­θούν με κάθε τρό­πο  στε­λέ­χη της που ενδε­χο­μέ­νως βρε­θούν ένα βήμα πριν τη φυλα­κή όσο προ­χω­ρά η πολύ­κρο­τη δίκη της ΧΑ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο