Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και φασίστες και γελοίοι: Χρυσαυγίτης παριστάνει τον… «πρώην ΚΝίτη»

Όταν ο φασι­σμός συνα­ντά την ηλι­θιό­τη­τα τότε το απο­τέ­λε­σμα είναι ηλι­θιό­τη­τα εις το τετρά­γω­νο. Στη ναζι­στι­κή Χρυ­σή Αυγή υπάρ­χει, αν μη τι άλλο, μπό­λι­κο από­θε­μα κι’ απ τα δύο.

Έτσι εξη­γεί­ται η κατα­γέ­λα­στη προ­σπά­θεια των Ναζί του φασι­στο­σάιτ «Εθνι­κι­σμός» να στή­σουν προ­βο­κά­τσια με δήθεν «συγκλο­νι­στι­κή επι­στο­λή πρώ­ην Κνί­τη». Σε σημε­ρι­νή τους ανάρ­τη­ση, τα φασι­στοει­δή μας ενη­με­ρώ­νουν ότι έλα­βαν… «επι­στο­λή-έκπλη­ξη από πρώ­ην κνί­τη» ο οποί­ος καταγ­γέλ­λει… «το ρόλο του ΚΚΕ ως οργά­νου της αμε­ρι­κα­νο­κρα­τί­ας και της συστη­μι­κής σαπί­λας». Γελά­νε μέχρι και οι σβά­στι­κες του υπό­δι­κου Κασιδιάρη… 

Μια ματιά στην υπο­τι­θέ­με­νη «επι­στο­λή» πεί­θει ακό­μη και τον πλέ­ον πολι­τι­κά ανί­δεο πως πρό­κει­ται για κεί­με­νο γραμ­μέ­νο από χρυ­σαυ­γί­τη που παρι­στά­νει τον πρώ­ην Κνί­τη. Πέραν του γεγο­νό­τος ότι το κεί­με­νο επα­να­λαμ­βά­νει — σχε­δόν κατά λέξη — τις τερα­τώ­δεις συκο­φα­ντί­ες της ναζι­στι­κής συμ­μο­ρί­ας ενά­ντια στο ΚΚΕ, ο συντά­κτης απο­τυγ­χά­νει οικτρά να μιμη­θεί σωστά τον τρό­πο γρα­φής και πολι­τι­κής έκφρα­σης ενός — έστω πρώ­ην- μέλους της ΚΝΕ. 

fasistes xa

Είναι προ­φα­νές ότι τους εγκλη­μα­τί­ες ναζί της Χρυ­σής Αυγής τους ενο­χλεί σφό­δρα το γεγο­νός ότι το ΚΚΕ και οι κομ­μου­νι­στές ξεσκε­πά­ζουν συνε­χώς το ρόλο τους ως δεκα­νί­κια του συστή­μα­τος. Ενο­χλού­νται από το γεγο­νός ότι το εργα­τι­κό-λαϊ­κό κίνη­μα βάζει εμπό­δια στην φασι­στι­κή-εγκλη­μα­τι­κή τους δρά­ση, ότι όλο και περισ­σό­τε­ρος κόσμος αντι­λαμ­βά­νε­ται πλέ­ον πως η Χρυ­σή Αυγή δεν είναι πολι­τι­κό κόμ­μα, αλλά μια ναζι­στι­κή συμ­μο­ρία δολοφόνων.

Γι’ αυτό και κατα­φεύ­γουν σε τέτοιου είδους γελοί­ες αντι­κομ­μου­νι­στι­κές προ­βο­κά­τσιες, απο­δει­κνύ­ο­ντας πως ο φασι­σμός πάει χέρι-χέρι με την ημι­μά­θεια και τη βλακεία.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο