Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ισχυρός παγετός από το πρωί

Ισχυ­ρός παγε­τός ανα­μέ­νε­ται σε μεγά­λο μέρος της χώρας από την κακο­και­ρία «Μήδεια» σύμ­φω­να με τα τελευ­ταία προ­γνω­στι­κά δεδο­μέ­να του Εθνι­κού Αστε­ρο­σκο­πεί­ου Αθη­νών / meteo.gr.
Αξί­ζει να σημειω­θεί ότι στη Δυτι­κή Μακε­δο­νία αλλά και σε ορει­νές και ημιο­ρει­νές περιο­χές της ηπει­ρω­τι­κής χώρας την Τετάρ­τη 17/2 θα επι­κρα­τή­σει ολι­κός παγε­τός.
Στον χάρ­τη που ακο­λου­θεί παρου­σιά­ζο­νται οι περιο­χές όπου η ελά­χι­στη θερ­μο­κρα­σία  θα πέσει κάτω από μηδέν βαθ­μούς Κελ­σί­ου καθώς και οι ελά­χι­στες θερ­μο­κρα­σί­ες για επι­λεγ­μέ­νες πόλεις της χώρας.
Είναι εντυ­πω­σια­κό ότι στο σύνο­λο σχε­δόν της ηπει­ρω­τι­κής χώρας αλλά και σε σημα­ντι­κό μέρος της νησιω­τι­κής θα σημειω­θούν αρνη­τι­κές θερ­μο­κρα­σί­ες.''Μήδεια'' Medea 17 Feb 2021

Θερ­μο­κρα­σία ρεκόρ : ‑25 βαθ­μοί Κελ­σί­ου στο Νέο Καύ­κα­σο Φλώ­ρι­ναςMedea Καύκασος 16 Feb 2021Θερ­μο­κρα­σία ρεκόρ κατέ­γρα­ψε ο μετε­ω­ρο­λο­γι­κός σταθ­μός του Εθνι­κού Αστε­ρο­σκο­πεί­ου Αθη­νών / meteo.gr στο Νέο Καύ­κα­σο Φλώ­ρι­νας το πρωί της Τρί­της 16 Φεβρουα­ρί­ου, κατά τη δεύ­τε­ρη φάση της κακο­και­ρί­ας «Μήδεια». Συγκε­κρι­μέ­να, περί­που στις οκτώ το πρωί η θερ­μο­κρα­σία έπε­σε στους ‑25.1 βαθ­μούς, ορί­ζο­ντας ένα νέο ρεκόρ ελά­χι­στης θερ­μο­κρα­σί­ας για τους σταθ­μούς του δικτύ­ου μας (εξαι­ρού­νται οι σταθ­μοί μας στις δολί­νες Κεχρω­τής και Βαθυστάλου).
Στην προ­σπά­θειά μας για την ακρι­βή παρα­κο­λού­θη­ση των μετε­ω­ρο­λο­γι­κών συν­θη­κών στην χώρα, αρω­γοί είναι δημό­σιοι φορείς και οργα­νι­σμοί, αλλά και ιδιώ­τες και επι­χει­ρή­σεις όπως η εται­ρία ΣΤΡΑΒΩΝ, με την βοή­θεια της οποί­ας εγκα­τα­στά­θη­κε και λει­τουρ­γεί ο συγκε­κρι­μέ­νος σταθμός.

Οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης 16/2

Medea 16 Feb 2021 min temp

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο