Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κακοκαιρία: Νεκρή 55χρονη παιδίατρος που παρασύρθηκε από ρέμα στη Σκοτίνα Πιερία

Νεκρή εντο­πί­στη­κε 55χρονη σε ρέμα στην Σκο­τί­να Πιε­ρί­ας. Αρχι­κά βρέ­θη­κε το αυτο­κί­νη­τό της, το οποίο παρα­σύρ­θη­κε, λόγω της κακο­και­ρί­ας και ξεκί­νη­σαν οι έρευ­νες της Πυρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σί­ας για τον εντο­πι­σμό της.

skotina2

Φωτο­γρα­φία από το σημείο που εντο­πί­στη­κε η άτυ­χη παιδίατρος

Σε κοντι­νή από­στα­ση βρέ­θη­κε και η άτυ­χη γυναί­κα, χωρίς της αισθή­σεις της και παρα­λή­φθη­κε από ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ. Στην επι­χεί­ρη­ση συμ­με­τεί­χαν 9 πυρο­σβέ­στες με 3 οχήματα.

Συγκε­κρι­μέ­να, περί­που στις 8:00 σήμε­ρα το πρωί κλι­μά­κια της Πυρο­σβε­στι­κής εντό­πι­σαν το όχη­μά της στην περιο­χή Σκο­τί­να Πιε­ρί­ας, στον ποτα­μό Ζηλιά­να. Σε από­στα­ση περί­που ενός χιλιο­μέ­τρου βρέ­θη­κε και το άψυ­χο σώμα της γυναί­κας και παρε­λή­φθη από ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, η άτυ­χη γυναί­κα ήταν μητέ­ρα τριών παι­διών, την οποία ανα­ζη­τού­σαν οι δικοί της άνθρω­ποι από το πρωί. Εικά­ζε­ται πως η γυναί­κα προ­σπά­θη­σε να βγει από το αυτο­κί­νη­τό της, ωστό­σο δεν πρό­λα­βε, με συνέ­πεια να την παρα­σύ­ρουν τα νερά.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο