Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κασιδιάρης Νο2: Θρασύδειλη επίθεση του φασίστα Τζήμερου στην Αλεξάνδρα Μπαλού

Για την άθλια και θρα­σύ­δει­λη επί­θε­ση του θλι­βε­ρού Τζή­με­ρου δεν υπάρ­χει κάτι περισ­σό­τε­ρο να πού­με από όσα ανα­φέ­ρoυν οι ανα­κοι­νώ­σεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ:

«Σε άλλη μία άθλια και θρα­σύ­δει­λη πρά­ξη, προ­χώ­ρη­σε το γνω­στό φασι­στοει­δές Θ. Τζή­με­ρος, στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο Αττι­κής, ο οποί­ος επι­τέ­θη­κε κατά της εκλεγ­μέ­νης με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» περι­φε­ρεια­κής συμ­βού­λου του ΚΚΕ,  Αλε­ξάν­δρας Μπα­λού» (Πηγή 902.gr)

Σε ανα­κοί­νω­σή του το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ που έχει ως εξής:

«Το ΚΚΕ καταγ­γέλ­λει την άθλια και θρα­σύ­δει­λη συμπε­ρι­φο­ρά του γνω­στού φασι­στοει­δούς Τζή­με­ρου, στη σημε­ρι­νή συνε­δρί­α­ση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου, ο οποί­ος, αφού πρώ­τα έσκι­σε αφί­σες που καλού­σαν τους εργα­ζό­με­νους στην απερ­γία στις 17 Μάη, στη συνέ­χεια προ­πη­λά­κι­σε και χτύ­πη­σε την Αλε­ξάν­δρα Μπα­λού, περι­φε­ρεια­κή σύμ­βου­λο της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης και στέ­λε­χος του ΚΚΕ, που του ζήτη­σε το λόγο.

Πρό­κει­ται για έναν σεση­μα­σμέ­νο, υστε­ρι­κό εχθρό των αγώ­νων του λαού, ο οποί­ος κατ’ επα­νά­λη­ψη προ­κα­λεί, δημιουρ­γεί επει­σό­δια και εκφρά­ζει το μίσος του απέ­να­ντι στο εργα­τι­κό — λαϊ­κό κίνημα.

Οι περι­φε­ρεια­κοί σύμ­βου­λοι της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης μαζί με άλλους συμ­βού­λους κατα­δί­κα­σαν το γεγο­νός και ζήτη­σαν την απο­βο­λή του Τζή­με­ρου από τη συνε­δρί­α­ση, όπως και έγινε».

Η ανα­κοί­νω­ση του ΠΑΜΕ

«Στη σημε­ρι­νή συνε­δρί­α­ση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου, το γνω­στό θρα­σί­μι και φασι­στοει­δές “Τζή­με­ρος”, αφού πρώ­τα έβγα­λε το μίσος του ξηλώ­νο­ντας απερ­για­κές αφί­σες που ενη­μέ­ρω­ναν για την πανελ­λα­δι­κή — πανερ­γα­τι­κή απερ­γία στις 17 Μάη, επι­τέ­θη­κε και χτύ­πη­σε το στέ­λε­χος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλε­ξάν­δρα Μπαλού.

Το εργα­τι­κό — λαϊ­κό κίνη­μα έχει πλού­σια πεί­ρα για να αντι­με­τω­πί­ζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊ­κών αγώ­νων, τους ψευ­το­ντα­ή­δες και τους θρα­σύ­δει­λους, τους χρυ­σαυ­γί­τες και τις μεταλ­λά­ξεις τους».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο