Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καταγγελία ΚΟΒ ΚΚΕ Δήμου Πειραιά: Να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή χώρων προβολής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής

Τη Δημο­τι­κή Αρχή Μώρα­λη στον Πει­ραιά, που στην πρώ­τη συνε­δρί­α­ση της δια­κομ­μα­τι­κής επι­τρο­πής για τη διά­θε­ση των χώρων σε κόμ­μα­τα και συν­δυα­σμούς για τις εκλο­γές, προ­σκά­λε­σε τη ναζι­στι­κή εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση της Χρυ­σής Αυγής καταγ­γέλ­λουν οι ΚΟΒ των Δήμων Πει­ραιά του ΚΚΕ.

Σημειώ­νουν ότι «η πρό­σκλη­ση αυτή στους φασί­στες της Χρυ­σής Αυγής ήταν και η αιτία απο­χώ­ρη­σης μας από τη συνε­δρί­α­ση της δια­κομ­μα­τι­κής» και προσθέτουν:

«Οι ναζί εγκλη­μα­τί­ες, φυσι­κοί και πολι­τι­κοί από­γο­νοι χιτών, γερ­μα­νο­τσο­λιά­δων και ταγ­μα­τα­σφα­λι­τών δεν πρέ­πει να έχουν καμία διευ­κό­λυν­ση για να χύνουν τη δηλη­τη­ριώ­δη και εμε­τι­κή προ­πα­γάν­δα τους, ούτε προ­ε­κλο­γι­κά, ούτε οποτεδήποτε.

Απαι­τού­με να μη δοθεί καμία προ­ε­κλο­γι­κή διευ­κό­λυν­ση και παρο­χή χώρων προ­βο­λής της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής. Τέτοια δυνα­τό­τη­τα υπάρ­χει, όπως φάνη­κε στην Πάτρα και αλλού και είναι θέμα θέλη­σης, προ­σα­να­το­λι­σμού και πολι­τι­κής βού­λη­σης της πλειο­ψη­φί­ας το τι θα κάνει».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο