Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καταθέτει σήμερα στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Κατά­θε­ση ενώ­πιον της ανα­κρί­τριας που ερευ­νά τον θάνα­το της Τζωρ­τζί­νας θα δώσει σήμε­ρα ο πατέ­ρας του παιδιού.

Ο Μάνος Δασκα­λά­κης που χθες δήλω­σε παρά­στα­ση προς υπο­στή­ρι­ξη της κατη­γο­ρί­ας που έχει απαγ­γελ­θεί στη σύζυ­γό του Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου, σήμε­ρα θα βρε­θεί και πάλι στο ανα­κρι­τι­κό γραφείο.

Στις 12 το μεση­μέ­ρι, ο 30χρονος θα δώσει κατά­θε­ση για όσα έγι­ναν μέχρι τον θάνα­το της μεγα­λύ­τε­ρης κόρης του που κατέ­λη­ξε τον περα­σμέ­νο Ιανουά­ριο έχο­ντας βιώ­σει την απώ­λεια των δύο μικρό­τε­ρων αδελ­φών της.

Ο πατέ­ρας των τριών παι­διών άλλα­ξε άρδην την αμυ­ντι­κή, ένα­ντι δημο­σιευ­μά­των και υπο­στη­ρι­κτι­κή απέ­να­ντι στην 33χρονη, στά­ση που τηρού­σε ως την στιγ­μή που κατέ­στη κατη­γο­ρού­με­νη η σύζυ­γός του, δηλώ­νο­ντας σοκα­ρι­σμέ­νος για την εξέ­λι­ξη. Όπως έχει δηλώ­σει, πλέ­ον θέλει να μάθει την αλή­θεια για τον θάνα­το της πρω­τό­το­κης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους .

Χθες, κρα­τώ­ντας στα χέρια του την δικο­γρα­φία της υπό­θε­σης αλλά και την απο­λο­γία της Ρού­λας Πισπι­ρί­γκου που μόλις είχε παρα­λά­βει ως πολι­τι­κώς ενά­γων, δήλω­σε πως τα στοι­χεία σε βάρος της, είναι “αδιά­σει­στα”.

Η κατά­θε­ση του 30χρονου έχει μεγά­λη σημα­σία για την ανά­κρι­ση καθώς ανα­μέ­νε­ται ότι θα κλη­θεί να δώσει απα­ντή­σεις για την σχέ­ση του με την σύζυ­γό του και τα παι­διά τους αλλά και για άλλα ζητή­μα­τα που θα σκια­γρα­φή­σουν την ζωή και τον εσω­τε­ρι­κό τρό­πο λει­τουρ­γί­ας της οικο­γέ­νειάς του. Αντί­στοι­χες ερω­τή­σεις, για την σχέ­ση της με τον πατέ­ρα των παι­διών της από την γνω­ρι­μία τους έως τώρα, δέχθη­κε και η 33χρονη κατά τη διάρ­κεια της απο­λο­γί­ας της από την δικα­στι­κή λει­τουρ­γό. Η κατη­γο­ρού­με­νη Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου φέρε­ται να περιέ­γρα­ψε μια “δύσκο­λη” σχέ­ση με τον 30χρονο, “μια σχέ­ση με τα συνη­θι­σμέ­να σκα­μπα­νε­βά­σμα­τα ” όπως είπε, περι­γρά­φο­ντας απο­χω­ρή­σεις και επι­στρο­φές του συζύ­γου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικο­γέ­νειας . Η 33χρονη προσ­διο­ρί­ζο­ντας την αρχή των συζυ­γι­κών προ­βλη­μά­των μετά τον θάνα­το της Μαλέ­νας, το 2018, περί­γρα­ψε ως έναν καλό πατέ­ρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αρθού­ρος Ρεμπώ Επα­να­στά­της και μπο­έμ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο