Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καταιγιστικός Σωτήρης Ζαριανόπουλος σε debate των υποψήφιων δημάρχων Θεσσαλονίκης

Καται­γι­στι­κός και ουσια­στι­κός ήταν ο Σωτή­ρης Ζαρια­νό­που­λος, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Θεσ­σα­λο­νί­κης με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» μιλώ­ντας το από­γευ­μα της Τετάρ­της 15 Μάη σε εκπο­μπή της ΕΡΤ3 σε πάνελ συνυ­πο­ψη­φί­ων. Στο debate συμ­με­τεί­χαν επί­σης οι υπο­ψή­φιοι: Κατε­ρί­να Νοτο­πού­λου, Νίκος Ταχιά­ος, Σπύ­ρος Βού­γιας, Γιώρ­γος Ορφα­νός και Κων­στα­ντί­νος Ζέρβας.

Η ουσία είναι πώς ο λαός μας θα οργα­νώ­σει έτσι την αντί­στα­σή του, πώς θα πρέ­πει να οδη­γη­θεί στις κάλ­πες, για να εμπο­δί­σει το να πού­νε όλοι οι υπό­λοι­ποι υπο­ψή­φιοι των κομ­μά­των των μνη­μο­νί­ων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ότι το βρά­δυ των εκλο­γών πήρα­με μπρά­βο για την πολι­τι­κή μας μέχρι τώρα. Ότι έχου­με το ελεύ­θε­ρο να προ­χω­ρή­σου­με και σε και­νού­ρια μέτρα. Για­τί είναι απο­λύ­τως βέβαιο ότι έτσι θα μετα­φρα­στεί το απο­τέ­λε­σμα, αν ενι­σχυ­θούν οι υπό­λοι­πες δυνά­μεις, σημεί­ω­σε μετα­ξύ άλλων ο Σωτή­ρης Ζαριανόπουλος.

Η μονα­δι­κή περί­πτω­ση, υπο­γράμ­μι­σε ο Σ. Ζαρια­νό­που­λος, για να μπο­ρέ­σεις να τους στρι­μώ­ξεις, να τους εμπο­δί­σεις σε νέα μέτρα κλπ. και στο επί­πε­δο του δήμου και στο γενι­κό επί­πε­δο της χώρας θα πρέ­πει να είναι να ενι­σχυ­θούν εκεί­νες οι δυνά­μεις, το ΚΚΕ και η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», οι οποί­ες πηγαί­νουν και θα συνε­χί­σουν να πηγαί­νουν κόντρα σ’ αυτή την αντι­λαϊ­κή πολιτική. 

Δεί­τε τις απα­ντή­σεις του Σ. Ζαρια­νό­που­λου στο βίντεο που ακολουθεί: 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο