Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κελαηδάει ο μάρτυρας υπεράσπισης Σπίνος: “Πατριώτης της κονόμας” ο Μιχαλολιάκος, βουλευτές “ρουφιάνοι της Ασφάλειας”, υπόνοιες για Παναγιώταρο-Κασιδιάρη

Απο­κα­λυ­πτι­κή για τον αλλη­λο­σπα­ραγ­μό στη ναζι­στι­κή εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση Χρυ­σή Αυγή, η ανάρ­τη­ση του site jailgoldendawn.com (Για την Πολι­τι­κή Αγω­γή του αντι­φα­σι­στι­κού κινή­μα­τος) με τίτλο: Κελαη­δά­ει ο μάρ­τυ­ρας υπε­ρά­σπι­σης Σπί­νος: “Πατριώ­της της κονό­μας” ο Μιχα­λο­λιά­κος, βου­λευ­τές “ρου­φιά­νοι της Ασφά­λειας”, υπό­νοιες για Πανα­γιώ­τα­ρο-Κασι­διά­ρη:

Συνε­χί­ζε­ται αμεί­ω­τος ο εμφύ­λιος πόλε­μος στη Χρυ­σή Αυγή και την ακρο­δε­ξιά, με τον Άρη Σπί­νο, υπο­ψή­φιο περι­φε­ρεια­κό σύμ­βου­λο Αττι­κής στις τελευ­ταί­ες εκλο­γές και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Χρυ­σής Αυγής στις προη­γού­με­νες, να κατα­φέ­ρε­ται ενα­ντί­ον του αρχη­γού της ναζι­στι­κής οργά­νω­σης απο­κα­λώ­ντας τον “πατριώ­τη της κονό­μας”. Ο Σπί­νος δηλώ­νει αυτό­πτης και αυτή­κο­ος μάρ­τυ­ρας περι­στα­τι­κών κατά τα οποία ο Μιχα­λο­λιά­κος στο­χο­ποιεί τον Πανα­γιώ­τα­ρο και ετοι­μά­ζε­ται να ξηλώ­σει τον Κασι­διά­ρη. Ίσως όλα αυτά να μην είχαν και ιδιαί­τε­ρη σήμα­σία, αν ο Μιχα­λο­λιά­κος δεν είχε προ­τεί­νει τον Σπί­νο ως μάρ­τυ­ρα υπε­ρά­σπι­σης στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής, στην οποία όντως ο Σπί­νος κατέ­θε­σε για λογα­ρια­σμό του Μιχα­λο­λιά­κου στις 7/5/2019!

spinos mixaloliakos

Σπί­νος-Μιχα­λο­λιά­κος σε τρυ­φε­ρό ενσταντανέ.

Το νέο επει­σό­διο της κόντρας Σπί­νου-Μιχα­λο­λιά­κου έρχε­ται με την ανάρ­τη­ση κει­μέ­νου από πλευ­ράς Σπί­νου (27/6/2019) με το ακό­λου­θο περιε­χό­με­νο (σσ: σε όλα τα κεί­με­να τηρεί­ται η ορθο­γρα­φία του πρωτοτύπου):

Ένας “Πατριώτης της κονόμας” που υποκλίνεται στο ψέμα

Του Άρη Σπίνου

Παρα­κο­λού­θη­σα μια συνέ­ντευ­ξη που έδω­σε ο υπο-προ­θε­σμία αρχη­γός της Χ.Α. Οι απο­κα­λύ­ψεις του edolio5 που κάνουν το γύρο του δια­δι­κτύ­ου με δεκά­δες χιλιά­δες αναρ­τή­σεις σε δεκά­δες sait, τον ανα­γκά­ζουν να περι­φέ­ρε­ται δεξιά και αρι­στε­ρά, προ­κει­μέ­νου να απο­λο­γη­θεί πριν το τέλος του. Τον άκου­σα να απο­κα­λεί τον Ηλία Πανα­γιώ­τα­ρο “εκλε­κτό συνα­γω­νι­στή του” και ότι η ενό­τη­τα της Χ.Α είναι αρα­γής. Δεν έχει ούτε το θάρ­ρος να παρα­δε­χτεί δημό­σια αυτά που έχει πει σε εμέ­να ιδιω­τι­κά και έχει ανα­φέ­ρει δεκά­δες φορές πίσω από τις κλει­στές πόρ­τες της Οδού Μεσο­γεί­ων. Αν το τολ­μά, είμαι σίγου­ρος ότι δεν θα το κάνει, ας απα­ντή­σει στις εξής ερωτήσεις.

1: Ποιός λογι­στής που παλαιό­τε­ρα συνερ­γα­ζό­ταν με τον Πανα­γιώ­τα­ρο επαγ­γελ­μα­τι­κά, έστει­λε στο ΣΔΟΕ 16 τιμο­λό­για, που “ενο­χο­ποιού­σαν” τον Πανα­γιώ­τα­ρο με απο­τέ­λε­σμα να του επι­βλη­θεί πρό­στι­μο 120.000 ευρώ; Σε τι θέση υπη­ρε­τεί στο κόμ­μα ο λογι­στής αυτός; Ποιά είναι η σχέ­ση του Πανα­γιώ­τα­ρου με τον Άνθρω­πο αυτόν; Ποιου εντο­λή εκτέ­λε­σε ο Λογιστής;

2: Ποιός έστει­λε πριν λίγους μήνες εκα­το­ντά­δες SMS στα κινη­τά τηλέ­φω­να στε­λε­χών της Χ.Α σε όλη την Ελλά­δα, γρά­φο­ντας ότι ο Πανα­γιώ­τα­ρος συνα­ντιέ­ται με αξιω­μα­τι­κούς της Κρα­τι­κής Ασφά­λειας; Για­τί το κόμ­μα δεν κατέ­θε­σε μήνυ­ση κατά αγνώ­στων προ­κει­μέ­νου να γίνει ερεύ­να και να απο­δει­χθεί ποιος έστει­λε τα SMS.

3: Για­τί διά­λε­ξες να είσαι υπο­ψή­φιος στον Νότιο Τομέα, γνω­ρί­ζο­ντας ότι δεν θα εκλε­γείς στην Α’ Αθη­νών και όχι στον βόρειο τομέα όπου ξεκι­νά­ει το ψηφο­δέλ­τιο από “Ζ” για να εκλε­γεί σώνει και καλά η γυναί­κα σου, προ­κει­μέ­νου να πάρεις την έδρα του Παναγιώταρου;

4: Ποιον βου­λευ­τή μου είχες απο­κα­λέ­σει ρου­φιά­νο της Ασφά­λειας και προ­δό­τη του κόμ­μα­τος εντός του γρα­φεί­ου σου και μου είχες πει ότι θα ήταν τελευ­ταία φορά που θα είχε αυτήν την ιδιότητα;

5: Δηλώ­νεις δημό­σια ότι δεν θα αλλά­ξεις από εκπρό­σω­πο τύπου τον Κασι­διά­ρη μετά τις εκλογές;

Σε προη­γού­με­νο κεί­με­νό του (21/6/2019) ο Σπί­νος είχε καταγ­γεί­λει τον Μιχα­λο­λιά­κο για οικο­γε­νειο­κρα­τία και νεποτισμό.

“Τρώει” Κασιδιάρη και Παναγιώταρο ο Μιχαλιολάκος για να σωθεί ο ίδιος και η γυναίκα του!

Του Άρη Σπίνου

Είναι προ­φα­νές ότι η ουσια­στι­κή και προ­σω­πι­κή από­φα­ση του υπο­γρά­φο­ντος να μην είναι υπο­ψή­φιος στις Εθνι­κές εκλο­γές με την Χ.Α παρέ­χει ταυ­τό­χρο­να και την δυνα­τό­τη­τα για…μερικές αλή­θειες. Ο εγκλω­βι­σμός του Μιχα­λο­λιά­κου μαζί με μια κλει­στή ομά­δα 50 ατόμων,γύρω από τους καρ­πούς της εξου­σί­ας και των οικο­νο­μι­κών απο­λα­βών που γεύ­ο­νται, χωρίς να δίνουν λογα­ρια­σμό σε κανέ­ναν, απο­τε­λεί μια από τις κύριες αιτί­ες του εκλο­γι­κού δια­συρ­μού που υπέ­στη η Χ.Α στις ευρω­ε­κλο­γές και τις τρα­νής ποσο­στιαί­ας κατά­πτω­σις που θα έχει στις επι­κεί­με­νες βου­λευ­τι­κές εκλο­γές μέχρι την ολι­κή επα­να­φο­ρά της στα ποσο­στά νικο­τί­νης που αρε­σκό­ταν επι δεκαετίες.

Ο Ν.Μιχαλολιάκος ανα­ζη­τώ­ντας υπαι­τί­ους, πλήν φυσι­κά του ευαυ­τού του, έχει κάνει απο­δε­κτή την εισή­γη­ση της γυναί­κας του, Ελέ­νης Ζαρούλια,να απο­μα­κρύ­νει από εκπρό­σω­πο τύπου, μετά τις εκλο­γές τον Ηλία Κασι­διά­ρη και να τον αντι­κα­τα­στή­σει με έναν επαγ­γελ­μα­τία δημο­σιο­γρά­φο, που εργά­ζε­ται στην εφη­με­ρί­δα “Δημο­κρα­τία” προ­κει­μέ­νου όπως ισχυ­ρί­ζε­ται να απο­κτή­σει πρό­σβα­ση στα ΜΜΕ.

Φυσι­κά η βασι­κή αιτία δεν είναι αυτή αλλά η συντρι­πτι­κή υπε­ρο­χή που έχει ο Κασι­διά­ρης ένα­ντι αυτού στο κόμ­μα αλλά και στους ψηφο­φό­ρους της Χ.Α.Όσοι γνω­ρί­ζουν καλά την ανθρω­πο­γε­ω­γρα­φία των στε­λε­χών της Χ.Α λένε ότι: “Ο Κασι­διά­ρης μπο­ρεί να ανα­τρέ­ψει τον Μιχα­λο­λια­κο σε μία νύχτα με το κλεί­σι­μο του ματιού του”Ενδεικτικό της εκλο­γι­κής ανω­τε­ρό­τη­τας στη βάση της Χ.Α του Κασι­διά­ρη ένα­ντι του Μιχα­λο­λιά­κου είναι ότι το επί­ση­μο ευρω­ψη­φο­δέλ­τιο στον δήμο της Αθή­νας πήρε σχε­δόν 5% ενώ στην διπλα­νή κάλ­πη το ψηφο­δέλ­τιο Κασι­διά­ρη ξεπέ­ρα­σε το 10%. Το ίδιο έγι­νε και στην περι­φέ­ρεια Αττι­κής όπου πρώ­τος σε σταυ­ρούς εξε­λέγ­χει ο Πατέ­ρας του που ήταν υπο­ψή­φιος στον Πει­ραιά ενώ στο ψηφο­δέλ­τιο για τον δήμο Πει­ραιά πρώ­τη εξε­λέγ­χει η μητέ­ρα του. Οι εκλε­κτοί του Μιχα­λο­λιά­κου σχε­δόν πάτω­σαν ή δεν εξε­λέ­γη­σαν καθό­λου. Χαρα­κτη­ρι­στ­κή είναι η περί­πτω­ση της κόρης του,Ουρανίας,που πλα­σα­ρί­στη­κε στις τελευ­ταί­ες θέσεις των εκλεγ­μέ­νων του ψηφο­δελ­τί­ου για τον δήμο της Αθήνας.

Το “φάγω­μα” Πανα­γιώ­τα­ρου γίνε­ται για τα μάτια της… Ελένης.

Ο Μιχα­λο­λιά­κος διά­λε­ξε να είναι υπο­ψή­φιος ανά­με­σα στις τρεις επι­λο­γές που είχε, στον Νότιο τομέα της Β’Αθηνών εκεί όπου θα είναι υπο­ψή­φιος και ο Πανα­γιώ­τα­ρος. Η καθειε­ρω­μέ­νη εκλο­γή Μιχα­λο­λιά­κου στην Α’Αθηνών όπου έχει σήμε­ρα την έδρα του βουλευτή,είναι πλέ­ον αβέ­βαιή αφού απαι­τεί ποσο­στό 5%. Έτσι αφού στον βόρειο τομέα το ψηφο­δέλ­τιο αρχί­ζει από “Ζήτα” για να εκλε­γεί η Ζαρού­λια και οι άλλες περι­φέ­ρειες της Β’ Αθηνών,έχουν καπα­ρω­θεί από τον Γερ­με­νή και τον Παπ­πά (δεν τολ­μά­ει να τους αγγί­ξει για άλλους λόγους), η Λοτα­ρία να χάσει την έδρα του έπε­σε στον Παναγιώταρο,επειδή δεν έχει κανέ­ναν υπο­στη­ρι­κτι­κό βρα­χί­ω­να στον κομ­μα­τι­κό μηχα­νι­σμό και δεν θα κλά­ψει κανείς επει­δή δεν θα είναι βου­λευ­τής. Οσο­νού­πο η από­δει­ξη του Ρεπορτάζ.

Στο κεί­με­νο αυτό, απά­ντη­σε ο Μιχα­λο­λιά­κος με προ­σω­πι­κό κεί­με­νο στην ιστο­σε­λί­δα της Χρυ­σής Αυγής (25/6/2019) με τίτλο: ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ:

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Κάποιοι δήθεν “πατριώ­τες”, πλη­ρω­μέ­νοι κον­δυ­λο­φό­ροι του συστή­μα­τος, οι οποί­οι δήθεν αγω­νιούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δια­δί­δουν ψεύ­δη εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εμού προ­σω­πι­κά. Συνα­γω­νι­στές και Συνα­γω­νί­στριες, μη τους πιστεύετε!

Κανέ­νας διχα­σμός δεν υπάρ­χει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πως θα ήταν δυνα­τόν αυτό να συμ­βεί όταν τα άτο­μα τα οποία ανα­φέ­ρουν ότι δήθεν στρέ­φο­νται ενα­ντί­ον μου, έχουν ανα­δει­χθεί από εμέ­να τον ίδιο προ­σω­πι­κά και έχουν διο­ρι­σθεί σε ηγε­τι­κές θέσεις στο κόμ­μα επί­σης από εμέ­να σύμ­φω­να με το κατα­στα­τι­κό μας και την ιδιό­τη­τά μου ως Γενι­κού Γραμ­μα­τέ­ως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι οι Χρυ­σαυ­γί­τες ενω­μέ­νοι δίνου­με την μάχη και στο στρα­τό­πε­δο του εχθρού. βρί­σκο­νται πλέ­ον χωρίς προ­σχή­μα­τα και κάποιοι δήθεν “φίλοι” μας.

Τολ­μούν και λένε επί­σης ότι για την πτώ­ση του ποσο­στού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευθύ­νο­μαι εγώ, εγώ που πήρα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 0,2% και την έκα­να την τρί­τη πολι­τι­κή δύνα­μη της χώρας! Δυστυ­χώς γι’ αυτούς και οι ίδιοι οι αριθ­μοί δημο­σκο­πή­σε­ων εται­ρειών του συστή­μα­τος, οι οποί­ες δημο­σιεύ­θη­καν σε ΜΜΕ σίγου­ρα όχι φιλι­κά προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους διαψεύδουν!

Δημο­σκό­πη­ση πρώ­τη που δημο­σιεύ­θη­κε στο “ΒΗΜΑ” της Metron Analysis ποσο­στό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 3,5%, αλλά θετι­κές γνώ­μες για Νίκο Μιχα­λο­λιά­κο… 9%!

Δημο­σκό­πη­ση δεύ­τε­ρη της Marc στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό ΑΝΤ1 ποσο­στό ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 3,2%, αλλά θετι­κές γνώ­μες για τον Νίκο Μιχα­λο­λιά­κο 8,9%!

Όπως απο­δει­κνύ­ε­ται από τους αριθ­μούς οι θετι­κές γνώ­μες για εμέ­να είναι σχε­δόν τρι­πλά­σιες από το ποσο­στό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γι’ αυτό λοι­πόν, πλη­ρω­μέ­νοι κον­δυ­λο­φό­ροι σκα­σμός! Και εσείς Συνα­γω­νι­στές και Συνα­γω­νί­στριες μη τους πιστεύ­ε­τε, λένε ψέμα­τα, υπη­ρε­τούν το σύστη­μα και την ξενο­κρα­τία και όλοι μαζί ας δώσου­με έναν υπέ­ρο­χο αγώ­να για να παρα­μεί­νει το Κίνη­μά μας δυνα­τό και μαχη­τι­κό, η προ­φυ­λα­κή του Έθνους και η μεγά­λη ελπί­δα του Ελληνισμού.

Νικό­λα­ος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας Λαϊ­κού Συν­δέ­σμου – Χρυ­σή Αυγή

Πηγή: jailgoldendawn.com

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο