Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Στη δέσμευ­ση των προ­σω­πι­κών λογα­ρια­σμών σε όλα τα πιστω­τι­κά ιδρύ­μα­τα της χώρας του πατέ­ρα Αντω­νί­ου, της πρε­σβυ­τέ­ρας και άλλων συγ­γε­νι­κών προ­σώ­πων τους προ­χώ­ρη­σε η Αρχή για τη Νομι­μο­ποί­η­ση Εσό­δων από Παρά­νο­μες Δρα­στη­ριό­τη­τες ( Αρχή για το Ξέπλυ­μα Μαύ­ρου Χρήματος).

Ειδι­κό­τε­ρα, ο επι­κε­φα­λής της Αρχής, πρώ­ην αντει­σαγ­γε­λέ­ας του Αρεί­ου Πάγου Χαρά­λα­μπος Βουρ­λιώ­της, έδω­σε εντο­λή για δέσμευ­ση των προ­σω­πι­κών λογα­ρια­σμών του πατέ­ρα Αντω­νί­ου, της πρε­σβυ­τέ­ρας του, αλλά και των γονέ­ων του. Σημειώ­νε­ται ότι ο πατέ­ρας τού Αντω­νί­ου δια­θέ­τει τρα­πε­ζι­κό λογα­ρια­σμό στο όνο­μα του, αν και έχει αποβιώσει.

Όπως έγι­νε δεκτό, η δέσμευ­ση των τρα­πε­ζι­κών λογα­ρια­σμών έγι­νε προ­κει­μέ­νου να ελεγ­χθούν διε­ξο­δι­κά, αλλά και για να απο­φευ­χθούν ενδε­χό­με­νες κινή­σεις (εκρο­ές χρη­μά­των, κ.λπ.). Δεν έχουν δεσμευ­θεί εται­ρι­κοί λογα­ρια­σμοί της Κιβω­τού που έχουν εντο­πι­στεί, καθώς τυχόν δέσμευ­ση τους θα προ­κα­λού­σε προ­βλή­μα­τα στη λει­τουρ­γία της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο