Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κιμ Γιονγκ-Ουν: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από βδομάδες, διαψεύδονται τα σενάρια περί «θανάτου»

Για άλλη μια φορά τα δημο­σιεύ­μα­τα του δυτι­κού Τύπου απο­δεί­χθη­καν… φού­μα­ρα και μετα­ξω­τές κορδέλες.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν που ήταν «κατά 99% νεκρός», εμφα­νί­στη­κε! Ο ηγέ­της της Λαϊ­κής Δημο­κρα­τί­ας της Βόρειας Κορέ­ας  παρέ­στη στα εγκαί­νια νέου εργο­στα­σί­ου παρα­γω­γής λιπα­σμά­των στη Σουν­τσόν χθες Παρασκευή.

Φωτο­γρα­φί­ες από την εμφά­νι­ση του Κιμ, την πρώ­τη μετά από απου­σία εβδο­μά­δων, δημο­σιεύ­σε η επί­ση­μη εφη­με­ρί­δα της χώρας Rodong Sinmun, ενώ εικό­νες μετέ­δω­σε και το κρα­τι­κό πρα­κτο­ρείο ειδή­σε­ων KCNA.

kim 4

Στο σημε­ρι­νό φύλ­λο της Rodong Sinmun, το θέμα της επα­νεμ­φά­νι­σης του Κιμ καλύ­πτει την πρώ­τη και τη δεύ­τε­ρη σελί­δα. Δημο­σιεύ­ο­νται παράλ­λη­λα του­λά­χι­στον 10 έγχρω­μες φωτο­γρα­φί­ες του Κιμ, στις οποί­ες εμφα­νί­ζε­ται να κόβει την κορ­δέ­λα στα εγκαί­νια του εργο­στα­σί­ου, να περι­η­γεί­ται στη μονά­δα και να συζη­τά με εργαζομένους.

Στο κέντρο του πρω­το­σέ­λι­δου υπάρ­χει μια μεγά­λη φωτο­γρα­φία του Κιμ, που χαμο­γε­λά και φαί­νε­ται υγι­ής, καθώς και οκτώ φωτο­γρα­φί­ες από την επί­σκε­ψή του στο εργο­στά­σιο. Στη δεύ­τε­ρη σελί­δα δημο­σιεύ­ε­ται ρεπορ­τάζ με αρκε­τές ακό­μη φωτο­γρα­φί­ες. Στην τελε­τή εγκαι­νί­ων παρα­βρέ­θη­καν επί­σης η αδελ­φή του Κιμ, η Κιμ Γιο Τζονγκ, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο