Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κινητοποίηση την Τρίτη 6 Ιούνη για να μην πλειστηριαστεί σπίτι εργαζόμενης στο Καζίνο Πάρνηθας

Σε κινη­το­ποί­η­ση την Τρί­τη 6 Ιου­νί­ου για να μην πλει­στη­ρια­στεί σπί­τι εργα­ζό­με­νης στο Καζί­νο Πάρ­νη­θας καλεί το Συν­δι­κά­το Επι­σι­τι­σμού, Του­ρι­σμού, Ξενο­δο­χεί­ων Αττι­κής στις 11.30 το πρωί στα γρα­φεία της εται­ρεί­ας «Dovalue» Κύπρου 27 — Αρχι­μή­δους στο Μοσχάτο. 

«Κανέ­να σπί­τι στα χέρια τρα­πε­ζί­τη» τονί­ζει το συν­δι­κά­το και υπο­γραμ­μί­ζει ότι πρό­κε­ται για μια εργα­ζό­με­νη «που παλεύ­ει να συντη­ρή­σει την οικο­γέ­νεια της ως μονο­γο­νέ­ας» και «που η εργο­δο­σία του καζί­νο εδώ και πάνω από 11 χρό­νια της κόβει το εισό­δη­μα με το άθλιο καθε­στώς της εκ περι­τρο­πής εργα­σί­ας που επι­βά­λει στο σύνο­λο των εργαζομένων».

Η ανα­κοί­νω­ση:

Το Συν­δι­κά­το Επι­σι­τι­σμού – Του­ρι­σμού καλεί όλους τους εργα­ζό­με­νους του κλά­δου να εκφρά­σου­με την αλλη­λεγ­γύη μας στη συνά­δελ­φο από το Καζί­νο Πάρ­νη­θας όπου πλει­στη­ριά­ζε­ται το σπί­τι της με ηλε­κτρο­νι­κό πλει­στη­ρια­σμό. Η συνά­δελ­φος είναι μια από μας, εργα­ζό­με­νη του κλά­δου όπου τα προη­γού­με­να χρό­νια βρέ­θη­κε αντι­μέ­τω­πή με την πολι­τι­κή εξα­θλί­ω­σης που υλο­ποιεί η κυβέρ­νη­ση προς όφε­λος των μεγά­λων επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομίλων.

Είναι εργα­ζό­με­νη όπως και εμείς, που στα χρό­νια της παν­δη­μί­ας έμει­νε χωρίς εισό­δη­μα παρά μόνο με τα ψίχου­λα, που η εργο­δο­σία του καζί­νο εδώ και πάνω από 11 χρό­νια της κόβει το εισό­δη­μα με το άθλιο καθε­στώς της εκ περι­τρο­πής εργα­σί­ας που επι­βά­λει στο σύνο­λο των εργα­ζο­μέ­νων. Που παλεύ­ει να συντη­ρή­σει την οικο­γέ­νεια της ως μονογονέας.

Ακό­μα και τώρα με υπη­ρε­σια­κή κυβέρ­νη­ση το κρά­τος έχει συνέ­χεια. Οι πλει­στη­ρια­σμοί συνε­χί­ζο­νται, τα κορά­κια των funds και των τρα­πε­ζών συνε­χί­ζουν να αρπά­ζουν τα σπί­τια του λαού και των εργα­ζο­μέ­νων έχο­ντας το πρά­σι­νο φως από την πολι­τι­κή που εφάρ­μο­σαν ΟΛΕΣ οι προη­γού­με­νες κυβερ­νή­σεις και θα συνε­χί­σουν να εφαρ­μό­ζουν και οι επό­με­νες όποια από­χρω­ση κι αν έχουν,

Απαι­τού­με άμε­σα να στα­μα­τή­σει ο πλει­στη­ρια­σμός στο σπί­τι της συνα­δέλ­φου μας. Να απα­γο­ρευ­τούν όλοι οι πλει­στη­ρια­σμοί πρώ­της κατοι­κί­ας και να δια­γρα­φούν τα χρέη των εργαζομένων.

ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο