Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κιτρινισμοί… (Με αφορμή το νέο γήπεδο της ΑΕΚ)

Μέχρι και στον ύπνο τους βλέ­πουν το ΚΚΕ. Δεν εξη­γεί­ται αλλιώς το δηλη­τή­ριο που ξερ­νά­νε «γνω­στοί και άγνω­στοι» στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης. Αυτήν τη φορά, μάλ­λον μετά από πολύ …ξύσι­μο του κεφα­λιού, καθώς πήραν αφορ­μή από τα εγκαί­νια του νέου γηπέ­δου της ΑΕΚ.

Τι κι αν τα ΜΜΕ του Κόμ­μα­τος, ο «Ριζο­σπά­στης» και το πόρ­ταλ «902.gr», κατα­γρά­φουν από την πρώ­τη στιγ­μή τις συγκι­νη­τι­κές στιγ­μές της επι­στρο­φής του κόσμου της ΑΕΚ στην πόλη που είναι ταυ­τι­σμέ­νη με την ομά­δα, ανα­δει­κνύ­ο­ντας τη χαρά των φιλάθλων;

Οι «γνω­στοί — άγνω­στοι» είπαν να πια­στούν από τις παρα­τη­ρή­σεις που δια­τύ­πω­σε το Επι­με­λη­τή­ριο Εικα­στι­κών Τεχνών για το γλυ­πτό του Δικέ­φα­λου Αετού, το οποίο στέ­κει πλέ­ον στην είσο­δο του νέου γηπέ­δου. Με τη γνω­στή «λογι­κή», που μόνο κάτι έμμι­σθα τρολ του δια­δι­κτύ­ου δια­θέ­τουν, συνέ­δε­σαν αυτήν την τοπο­θέ­τη­ση με το ΚΚΕ. Και προ­κει­μέ­νου να πιά­σει η λάσπη και η συκο­φα­ντία, τη «βάφτι­σαν» «θέση του Κόμ­μα­τος», λες και η γνώ­μη ενός φορέα, όπως του Επι­με­λη­τη­ρί­ου, απο­τε­λεί και γνώ­μη του ΚΚΕ!

Μάταιος κόπος. Ο κόσμος της ΑΕΚ, οι φίλα­θλοι που αυτές τις μέρες γιορ­τά­ζουν τον «επα­να­πα­τρι­σμό» τους, ξέρουν καλά να απο­φεύ­γουν τέτοιους …κιτρι­νι­σμούς, που καμιά σχέ­ση δεν έχουν με το χρώ­μα της αγα­πη­μέ­νης τους ομάδας.

Ανα­δη­μο­σί­ευ­ση από τον «Ριζο­σπά­στη».

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο