Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Απαράδεκτη, άθλια και επικίνδυνη η συμμετοχή εκπροσώπου του πρωθυπουργού σε αντικομμουνιστική εκδήλωση

Σε ανα­κοί­νω­ση για τη συμ­με­το­χή του υφυ­πουρ­γού Άμυ­νας Αλκι­βιά­δη Στε­φα­νή σε αντι­κομ­μου­νι­στι­κή εκδή­λω­ση στο Γράμ­μο και στο Βίτσι το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η συμ­με­το­χή του ΥΦΕΘΑ Α. Στε­φα­νή, ως εκπρο­σώ­που του Πρω­θυ­πουρ­γού και της κυβέρ­νη­σης, σε αντι­κομ­μου­νι­στι­κή εκδή­λω­ση της Ένω­σης Απο­στρά­των Αξιω­μα­τι­κών Στρα­τού, που υπά­γε­ται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμ­μο και στο Βίτσι, η οποία μάλι­στα διαν­θί­ζε­ται με φρα­σε­ο­λο­γία από την επο­χή των εκτε­λέ­σε­ων και των εξο­ριών, είναι απα­ρά­δε­κτη, άθλια και επικίνδυνη.

Φαί­νε­ται ότι την κοι­νο­βου­λευ­τι­κή απου­σία της Χρυ­σής Αυγής έρχε­ται να καλύ­ψει η παρου­σία και η εκπρο­σώ­πη­ση της κυβέρ­νη­σης σε αυτήν την εκδή­λω­ση, επι­διώ­κο­ντας να ψαρέ­ψει στα βρω­μό­νε­ρα της ακρο­δε­ξιάς και του φασισμού.

Για άλλη μια φορά, απο­δει­κνύ­ε­ται ότι ο αντι­κομ­μου­νι­σμός είναι το απα­ραί­τη­το συμπλή­ρω­μα της κατα­στο­λής και της επί­θε­σης στα εργα­τι­κά-λαϊ­κά δικαιώματα.

Η κυβέρ­νη­ση να απο­σύ­ρει τώρα τον εκπρό­σω­πο της από αυτήν την άθλια αντι­κομ­μου­νι­στι­κή εκδή­λω­ση δια­φο­ρε­τι­κά η ίδια και προ­σω­πι­κά ο πρω­θυ­πουρ­γός ανα­λαμ­βά­νουν την ευθύ­νη για αυτή την αθλιότητα.»

Η γνω­στο­ποί­η­ση της συμ­με­το­χής του Αλ. Στε­φα­νή στην αντι­κο­μου­νι­στι­κή εκδή­λω­ση έγι­νε από την διορ­γα­νώ­τρια «Ένω­ση Από­στρα­των Αξιω­μα­τι­κών Στρα­τού» που σε ανα­κοί­νω­ση ανα­φέ­ρει πως αποφάσισε:

«1. Την τέλε­ση των επε­τεια­κών μνη­μο­σύ­νων υπέρ πεσό­ντων του Ελλη­νι­κού Στρα­τού στο Γράμ­μο και στο Βίτσι την Κυρια­κή 30 Αυγού­στου 2020, όπως έχει προγραμματιστεί.

2. Την υπο­δο­χή των επι­σή­μων προ­σκε­κλη­μέ­νων στους χώρους των τελε­τών. Τον Πρω­θυ­πουρ­γό θα εκπρο­σω­πή­σει ο ΥΦΕΘΑ Σγος ε.α. κ. Αλκι­βιά­δης Στεφανής.»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο