Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Απαράδεκτη η κλήση του Π. Λαφαζάνη από την Ασφάλεια για την παροχή εξηγήσεων

Σε σχό­λιο για την κλή­ση του επι­κε­φα­λής του κόμ­μα­τος «Λαϊ­κή Ενό­τη­τα» Π. Λαφα­ζά­νη για την παρο­χή εξη­γή­σε­ων με την υπο­ψία τέλε­σης αξιό­ποι­νων πρά­ξε­ων το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονί­ζει τα εξής:

«Το ΚΚΕ καταγ­γέλ­λει ως απα­ρά­δε­κτη την κλή­ση του Π. Λαφα­ζά­νη για την παρο­χή εξη­γή­σε­ων και με την υπο­ψία τέλε­σης αξιό­ποι­νων πράξεων.

Τέτοιου είδους πρα­κτι­κές έχουν στό­χο τον εκφο­βι­σμό του λαού και εκθέ­τουν την κυβέρ­νη­ση για το κλί­μα κατα­στο­λής που έχει καλ­λιερ­γή­σει, ιδιαί­τε­ρα στο θέμα των πλει­στη­ρια­σμών και η οποία δεν μπο­ρεί να κρύ­βε­ται πίσω από τις ενέρ­γειες των δικα­στι­κών λειτουργών».

Σημειώ­νε­ται ότι ο επι­κε­φα­λής της ΛΑΕ κλή­θη­κε να απο­λο­γη­θεί από τη  Διεύ­θυν­ση Ασφά­λειας Αττι­κής για κατη­γο­ρί­ες που αφο­ρούν οπλο­φο­ρία, οπλο­χρη­σία και παρά­βα­ση του νόμου περί κρο­τί­δων και πυρο­τε­χνη­μά­των στο πλαί­σιο διε­νερ­γού­με­νης προ­κα­ταρ­τι­κής εξέ­τα­σης κατό­πιν παραγ­γε­λί­ας της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Αθηνών.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο