Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ για τις συκοφαντίες Τζανακόπουλου: Γελάνε και οι τάρανδοι του Άη Βασίλη με αυτά που ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Τζα­να­κό­που­λος, αντί να επι­δί­δε­ται σε συκο­φα­ντί­ες κατά του ΚΚΕ, θα ήταν καλύ­τε­ρο να ακού­ει και να απα­ντά στην τεκ­μη­ριω­μέ­νη κρι­τι­κή και τις θέσεις του» δήλω­σε ο Γιάν­νης Γκιό­κας, υπεύ­θυ­νος του γρα­φεί­ου Τύπου και βου­λευ­τής του ΚΚΕ, για την συνέ­ντευ­ξη του κυβερ­νη­τι­κού εκπρο­σώ­που στην Realnews.

«Για τη δήθεν «αγο­ραία ρητο­ρι­κή» του ΚΚΕ, που παρα­πέ­μπει σε ακρο­δε­ξιά, συστή­νου­με στον κ. Τζα­να­κό­που­λο να μη σνο­μπά­ρει όσα λέει η μεγά­λη πλειο­ψη­φία του λαού για την κυβέρ­νη­ση και τον πρω­θυ­πουρ­γό και τον ενη­με­ρώ­νου­με ότι, στην πρό­σφα­τη συζή­τη­ση του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού στη βου­λή, οι δύο που επι­τέ­θη­καν στο ΚΚΕ και μάλι­στα με ίδια επι­χει­ρή­μα­τα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυ­σή Αυγή» επι­ση­μαί­νει ο κ. Γκιό­κας, προ­σθέ­το­ντας «σε κάθε περί­πτω­ση, αν ο κ. Τσί­πρας ενο­χλεί­ται με την κρι­τι­κή του ΚΚΕ μπο­ρεί να έρθει στη βου­λή ο ίδιος να αντι­πα­ρα­τε­θεί κι όχι να βάζει τον κυβερ­νη­τι­κό εκπρό­σω­πο να απα­ντά εκ του ασφα­λούς σε συνεντεύξεις».

«Τέλος, για τα δικαιώ­μα­τα που υπε­ρα­σπί­ζε­ται ο ΣΥΡΙΖΑ, εν αντι­θέ­σει με το ΚΚΕ, δεν μπαί­νου­με καν στη δια­δι­κα­σία να σχο­λιά­σου­με… γελά­νε και οι τάραν­δοι του Άη Βασί­λη. Καλές γιορ­τές και τα υπό­λοι­πα προ­σε­χώς, όταν η κυβέρ­νη­ση φέρει τα μέτρα της αξιο­λό­γη­σης μαζί και το ξήλω­μα του δικαιώ­μα­τος της απερ­γί­ας» κατα­λή­γει στην δήλω­σή του ο κ. Γκιόκας.

Στη συνέ­ντευ­ξή του στην εφη­με­ρί­δα ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος κατη­γο­ρεί το ΚΚΕ ότι «έχει επι­λέ­ξει μία στρα­τη­γι­κή που αντι­κει­με­νι­κά δεν εξυ­πη­ρε­τεί ούτε τους λαϊ­κούς αγώ­νες ούτε τα συμ­φέ­ρο­ντα των κοι­νω­νι­κών τάξε­ων που το ΚΚΕ θέλει να εκπρο­σω­πεί» και πως «αρνεί­ται ακό­μα και στοι­χειώ­δεις προ­ο­δευ­τι­κές μεταρ­ρυθ­μί­σεις στο πεδίο των δικαιω­μά­των», ενώ μιλά για «χρή­ση αγο­ραί­ας ρητο­ρι­κής και φρα­σε­ο­λο­γί­ας», λέγο­ντας πως «είναι κηλί­δα στην ιστο­ρία του κομ­μου­νι­στι­κού κινή­μα­τος ο γ.γ. του ΚΚΕ να αντι­πα­ρα­τί­θε­ται με φρά­σεις και επι­χει­ρή­μα­τα τα οποία είναι σημαία των κάθε λογής ακροδεξιών».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο