Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Η αποφυλάκιση Μίχου προκαλεί το λαϊκό αίσθημα και προσβάλλει τα θύματα της εγκληματικής Χρυσής Αυγής

Προ­κα­λεί το λαϊ­κό αίσθη­μα και προ­σβάλ­λει τα θύμα­τα της εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής, σχο­λιά­ζει το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απο­φυ­λά­κι­ση του εγκλη­μα­τία χρυ­σαυ­γί­τη Ν. Μίχου. Προ­σθέ­τει πως η δικα­στι­κή δια­δι­κα­σία, όπως εξε­λίσ­σε­ται, οδη­γεί ουσια­στι­κά στο στα­δια­κό «ξήλω­μα» ακό­μη και αυτών των επιει­κών ποι­νών που επέ­βα­λε πριν έναν περί­που χρό­νο το Δικα­στή­ριο στους εγκλη­μα­τί­ες χρυσαυγίτες.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Προ­κα­λεί για άλλη μια φορά το λαϊ­κό αίσθη­μα και προ­σβάλ­λει τα θύμα­τα της εγκλη­μα­τι­κής δρά­σης της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής η σημε­ρι­νή από­φα­ση του Πεντα­με­λούς Εφε­τεί­ου Ανα­στο­λών της Αθή­νας για την απο­φυ­λά­κι­ση του κατα­δι­κα­σμέ­νου εγκλη­μα­τία χρυ­σαυ­γί­τη Νίκου Μίχου, παρά την αντί­θε­τη πρό­τα­ση του εισαγ­γε­λέα της έδρας.

Η από­φα­ση αυτή έρχε­ται να προ­στε­θεί σε μια σει­ρά αντί­στοι­χων για την απο­φυ­λά­κι­ση άλλων κατα­δι­κα­σμέ­νων χρυ­σαυ­γι­τών στη δίκη της εγκλη­μα­τι­κής ναζι­στι­κής οργά­νω­σης. Είναι φανε­ρό ότι η δικα­στι­κή δια­δι­κα­σία, όπως εξε­λίσ­σε­ται, οδη­γεί ουσια­στι­κά στο στα­δια­κό “ξήλω­μα”» ακό­μη και αυτών των επιει­κών ποι­νών που επέ­βα­λε πριν έναν περί­που χρό­νο το Δικα­στή­ριο στους εγκλη­μα­τί­ες χρυσαυγίτες.

Κανέ­νας εφη­συ­χα­σμός. Λαϊ­κή επα­γρύ­πνη­ση και οργά­νω­ση του αγώ­να για την απο­μό­νω­ση των φασι­στών παντού και για την ανα­τρο­πή του σάπιου συστή­μα­τος που γεν­νά και τρέ­φει τα φασι­στι­κά και ναζι­στι­κά εκτρώματα».

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο