Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ-Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση φασιστών στα γραφεία της Άνω Τούμπας

Τη θρα­σύ­δει­λη επί­θε­ση των φασι­στών της Χρυ­σής Αυγής στα γρα­φεία του Κόμ­μα­τος στην Άνω Τού­μπα, καταγ­γέλ­λει η Τομε­α­κή Oργά­νω­ση Δήμου Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ. Μάλι­στα, η επί­θε­ση αυτή έρχε­ται σε συνέ­χεια της αντί­στοι­χης που έκα­ναν τα φασι­στοει­δή σε αυτά του Συλ­λό­γου Γυναι­κών του Ε’ Δημο­τι­κού δια­με­ρί­σμα­τος του Δήμου Θεσ­σα­λο­νί­κης της ΟΓΕ και της Επι­τρο­πής Ειρή­νης Ανα­το­λι­κού Τομέα του Δήμου Θεσ­σα­λο­νί­κης – ΕΕΔΥΕ.

Τονί­ζει πως «η επί­θε­ση έρχε­ται σαν συνέ­χεια του βαν­δα­λι­σμού στα γρα­φεία φορέ­ων και συλ­λό­γων στην περιο­χή του Ε’ Δια­με­ρί­σμα­τος» και πως τα συν­θή­μα­τά τους και το δηλη­τή­ριο τους «δεν χωρούν στις γει­το­νιές μας, για αυτό και χρειά­ζε­ται να απο­μο­νω­θούν παντού».

Παράλ­λη­λα καλεί το λαό της περιο­χής να τους κατα­δι­κά­σει και να τους απο­μο­νώ­σει και ξεκα­θα­ρί­ζει πως τέτοιου είδους ενέρ­γειες στο­χεύ­ουν στην τρο­μο­κρά­τη­ση του λαού και θα πέσουν στο κενό. «Οι κομ­μου­νι­στές συνε­χί­ζου­με την πάλη για τα καθη­με­ρι­νά προ­βλή­μα­τα, ενά­ντια στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, ενά­ντια στο σύστη­μα που τους γεν­νά και τους θρέ­φει» υπογραμμίζει.

902.gr

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο