Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Σε σχό­λιό του, για την απρό­κλη­τη επί­θε­ση της αστυ­νο­μί­ας σε μέλη και στε­λέ­χη του ΚΚΕ στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνει:

«Καταγ­γέλ­λου­με την απρό­κλη­τη επί­θε­ση της αστυ­νο­μί­ας στα μέλη και τα στε­λέ­χη του ΚΚΕ, που σήμε­ρα το πρωί βρέ­θη­καν στο Λευ­κό Πύρ­γο της Θεσ­σα­λο­νί­κης και προ­χώ­ρη­σαν στη συμ­βο­λι­κή ανάρ­τη­ση πανό με σύν­θη­μα “Τώρα η οργή να γίνει ανα­τρο­πή, το έγκλη­μα αυτό δεν θα ξεχα­στεί”. Το απο­τέ­λε­σμα ήταν ο τραυ­μα­τι­σμός δύο εξ αυτών. Χαρα­κτη­ρι­στι­κό της στά­σης της αστυ­νο­μί­ας είναι ότι εγκλώ­βι­σαν μέσα στον Λευ­κό Πύρ­γο κάποιους από τους συμ­με­τέ­χο­ντες στη συμ­βο­λι­κή αυτή κινη­το­ποί­η­ση και δεν άφη­ναν κανέ­να να απο­χω­ρή­σει από το χώρο, ούτε καν τον βου­λευ­τή Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ, Γιάν­νη Δελή.

Όσο και να θέλει η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ να επι­βά­λει ένα κλί­μα σιω­πής και αστυ­νο­μο­κρα­τί­ας στις πολύ­μορ­φες εκδη­λώ­σεις για το έγκλη­μα στα Τέμπη, δεν θα της περά­σει. Ο λαός και η νεο­λαία, όλοι μας, είμα­στε αγα­να­κτι­σμέ­νοι και οργι­σμέ­νοι με αυτήν την πολι­τι­κή που θυσιά­ζει τις ζωές μας στο βωμό των κερ­δών και του εχθρι­κού για το λαό κρά­τους. Αυτό εκφρά­ζε­ται και με τα μαζι­κά συλ­λα­λη­τή­ρια όλων αυτών των ημε­ρών σε όλη τη χώρα.

Συνε­χί­ζου­με. Δεν είναι η ώρα της σιω­πής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα!».

Θεσ­σα­λο­νί­κη: Απρό­κλη­τη επί­θε­ση της αστυ­νο­μί­ας σε μέλη του ΚΚΕ στον Λευ­κό Πύρ­γο! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο