Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Οικονομική εξόρμηση Νοέμβρη — Δεκέμβρη 2021: Στο 54,35% η κάλυψη του συνολικού πλάνου

Ξεπερνώντας το φράγμα του 50% του πλάνου από τον Νοέμβρη, οι ΚΟ βάζουν πλώρη για την υπερκάλυψη

Μέτα το 5ο κατά σει­ρά «κλεί­σι­μο» που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε τη Δευ­τέ­ρα 29 Νοέμ­βρη, το συνο­λι­κό πλά­νο για την Οικο­νο­μι­κή Εξόρ­μη­ση του ΚΚΕ έχει καλυ­φθεί κατά 54,35%.

Στην πρώ­τη θέση βρί­σκε­ται η ΚΟ Εξω­τε­ρι­κού, η οποία με ποσο­στό 91,27% μεγά­λω­σε τη δια­φο­ρά από την ΚΟ Αιγαί­ου με 68,19% που είναι στη δεύ­τε­ρη θέση και την ΚΟ Δυτι­κής Ελλά­δας που ακο­λου­θεί κατά πόδας με 67,14% στην τρί­τη θέση. Ακο­λου­θούν κατά σει­ρά η ΚΟ Θεσ­σα­λί­ας με 60,14%, η ΚΟ Κρή­της με 55,16% και η ΚΟ Αττι­κής με 51,30%. Στην έβδο­μη θέση επα­νήλ­θε η ΚΟ Πελο­πον­νή­σου με 50,65%, ενώ έπε­ται η ΚΟ Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας με 50,38% και ακο­λου­θούν η ΚΟ Ανα­το­λι­κής Στε­ρε­άς — Εύβοιας με 49,78%, η ΚΟ Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης με 47,21%, η ΚΟ Ηπεί­ρου με 46,68% και η ΚΟ Δυτι­κής Μακε­δο­νί­ας με 40,30%.KKE ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2021

Η ΚΝΕ κάλυ­ψε το 52,01% του πλά­νου της. Επί­σης, η ΚΟ «Ριζο­σπά­στη» κάλυ­ψε το 79,49% του πλά­νου της και η ΚΟ «902» το 54,70%.

Το γεγο­νός ότι παρα­πά­νω από το μισό του συνο­λι­κού πλά­νου καλύ­φθη­κε από τον πρώ­το μήνα της Οικο­νο­μι­κής Εξόρ­μη­σης ενι­σχύ­ει την αισιο­δο­ξία και τη μαχη­τι­κό­τη­τα των ΚΟ για τη συνέ­χι­ση της μάχης μέχρι την υπερ­κά­λυ­ψη των στό­χων. Τα μέλη του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ, μακριά από κάθε πνεύ­μα εφη­συ­χα­σμού, με την τήρη­ση του σχε­δί­ου της κάθε ΚΟΒ και ΟΒ, σχέ­διο το οποίο εμπλου­τί­ζε­ται «εν κινή­σει», φιλο­δο­ξούν να σημειώ­σουν ακό­μη θετι­κό­τε­ρα απο­τε­λέ­σμα­τα τον Δεκέμ­βρη τόσο στην κάλυ­ψη του πλά­νου όσο και σε μετρή­σι­μους δεί­κτες που επι­βε­βαιώ­νουν την έκτα­ση και το βάθος της δου­λειάς με το κου­πό­νι. Η έντα­ση της προ­σπά­θειας ανα­μέ­νε­ται να σημα­το­δο­τη­θεί τις πρώ­τες μέρες του Δεκέμ­βρη από τις εισφο­ρές και τα «κόκ­κι­να μερο­κά­μα­τα» του μήνα, αλλά και το παρα­πέ­ρα άνοιγ­μα των Οργανώσεων.

KKE ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2021

Έστειλα στο Κόμμα δέκα μάρκα ακόμα Γράμματα από τη Γερμανία 1975

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής.

Δίνουμε δυνατά, μαχητικά και με σιγουριά τη μάχη για να έχει επιτυχία η Οικονομική Εξόρμηση.

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο