Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Οι διαβεβαιώσεις του Αλ. Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει «επιστροφή στο παρελθόν» αφορούν τη μη επιστροφή όσων δικαιωμάτων έχασε ο λαός

«Οι συχνές δια­βε­βαιώ­σεις του πρω­θυ­πουρ­γού ότι δεν πρό­κει­ται να υπάρ­ξει “επι­στρο­φή στο παρελ­θόν” δεν αφο­ρούν τα σκάν­δα­λα, στα οποία μονο­διά­στα­τα προ­σπα­θεί να απο­δώ­σει τις αιτί­ες της κρί­σης και των μνη­μο­νί­ων, αλλά τη μη επι­στρο­φή όσων δικαιω­μά­των έχα­σε ο λαός όλα αυτά τα χρό­νια. Γι’ αυτό το λόγο ξεκα­θα­ρί­ζει προς το κεφά­λαιο ότι οι αντι­λαϊ­κές μεταρ­ρυθ­μί­σεις θα συνε­χι­στούν και μετά το όποιο τυπι­κό τέλος των μνη­μο­νί­ων» επι­ση­μαί­νει σχό­λιο του ΚΚΕ για την ομι­λία του πρω­θυ­πουρ­γού στο Οικο­νο­μι­κό Φόρουμ των Δελ­φών και τη δήλω­σή του στην Εφη­με­ρί­δα των Συντακτών.

«Αυτός ο δρό­μος ανά­πτυ­ξης που έχει στο επί­κε­ντρό του το κυνή­γι του κέρ­δους και τον οποίο υπη­ρε­τεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγά­λη συνέ­πεια, είναι η πραγ­μα­τι­κή αιτία και της φτώ­χειας και της δια­πλο­κής, νόμι­μης και παρά­νο­μης. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ απο­τε­λεί, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστι­κά κόμ­μα­τα, ανα­πό­σπα­στο κομ­μά­τι του παλιού και σάπιου συστή­μα­τος» κατα­λή­γει το σχό­λιο του ΚΚΕ.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο