Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα υποταγμένο και διαλυμένο

Σε ανα­κοί­νω­σή του το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέ­δριο της ΓΣΕΕ και τις ανα­κοι­νώ­σεις των ΝΔ — ΠΑΣΟΚ σημειώνει:

«Καμία έκπλη­ξη δεν προ­κα­λούν οι ταυ­τό­ση­μες ανα­κοι­νώ­σεις της Νέας Δημο­κρα­τί­ας και του ΠΑΣΟΚ για το Συνέ­δριο της ΓΣΕΕ, που ανα­πα­ρά­γουν άθλιες συκο­φα­ντί­ες για δήθεν εισβο­λή και βιαιο­πρα­γί­ες των σωμα­τεί­ων και συν­δι­κα­λι­στών που συσπει­ρώ­νο­νται στο ΠΑΜΕ. Εισβο­λείς δεν είναι οι σύνε­δροι που εκλέ­χθη­καν από τους εργα­ζό­με­νους, εισβο­λείς είναι οι νόθοι αντι­πρό­σω­ποι, οι εργο­δό­τες που παρι­στά­νουν τους εργα­ζό­με­νους και οι διά­φο­ροι παρα­τρε­χά­με­νοί τους.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χέρι — χέρι εφάρ­μο­σαν την πολι­τι­κή φτω­χο­ποί­η­σης των εργα­ζο­μέ­νων για τα κέρ­δη των καπι­τα­λι­στών και από κοι­νού με την κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ τη συνε­χί­ζουν, γι’ αυτό και θέλουν το εργα­τι­κό — συν­δι­κα­λι­στι­κό κίνη­μα υπο­ταγ­μέ­νο και δια­λυ­μέ­νο. Χαρα­κτη­ρι­στι­κά σημειώ­νου­με ότι ο πρό­ε­δρος του Εργα­τι­κού Κέντρου Καλα­μά­τας, γνω­στό στέ­λε­χος της Νέας Δημο­κρα­τί­ας και της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής της, παρα­μο­νές των εκλο­γών ανα­κοί­νω­σε ότι θα συμ­με­τά­σχει στο ψηφο­δέλ­τιο της ΠΑΣΚΕ, με επι­κε­φα­λής τον Γιάν­νη Παναγόπουλο.

Οι εργα­ζό­με­νοι βγά­ζουν τα συμπε­ρά­σμα­τά τους, μπο­ρούν και πρέ­πει να τους τιμω­ρή­σουν στις επερ­χό­με­νες εκλογές».

ΠΑΜΕ: Καταγ­γε­λία για την φιέ­στα της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο