Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Μήνυμα προς το ΚΚ Αλβανίας

Το Τμή­μα Διε­θνών Σχέ­σε­ων της ΚΕ του ΚΚΕ σε μήνυ­μα που απέ­στει­λε στο ΚΚ Αλβα­νί­ας εκφρά­ζει την αλλη­λεγ­γύη και τα συλ­λυ­πη­τή­ρια για τα θύματα:

«Το ΚΚΕ, σε αυτήν τη δύσκο­λη στιγ­μή, είναι αλλη­λέγ­γυο με τους εργα­ζό­με­νους της Αλβα­νί­ας και τους Αλβα­νούς μετα­νά­στες εργά­τες που δου­λεύ­ουν στη χώρα μας, τονί­ζει πως δεν είναι μοι­ραίο οι εργα­ζό­με­νοι και τα φτω­χά λαϊ­κά στρώ­μα­τα να πλη­ρώ­νουν τέτοιο βαρύ φόρο αίμα­τος από τα φυσι­κά φαινόμενα.
Δεν είναι δυνα­τόν οι κυβερ­νή­σεις να βρί­σκουν χρή­μα­τα για τους πολέ­μους και τα σφα­γεία των ιμπε­ρια­λι­στών του ΝΑΤΟ και την ίδια ώρα να παρα­τη­ρεί­ται έλλει­ψη ουσια­στι­κών μέτρων αντι­σει­σμι­κής προ­στα­σί­ας και ετοιμότητας.
Στην πρά­ξη απο­δει­κνύ­ε­ται πως οι λαϊ­κές ανά­γκες για την προ­στα­σία από τα φυσι­κά φαι­νό­με­να δεν χωρά­νε στους σχε­δια­σμούς των καπι­τα­λι­στών και των κομ­μά­των τους, κι αυτό ισχύ­ει σε όλες τις χώρες.
Οι εργα­ζό­με­νοι στον 21ο αιώ­να δικαιού­νται ασφα­λείς και αξιο­πρε­πείς κατοι­κί­ες, με τήρη­ση των μέτρων αντι­σει­σμι­κής προστασίας».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο